Nieuws overzicht

Hier vind u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

ZwangerFit Outdoor start weer! 30-03-2018

Bevallen, een topsportprestatie! En om deze topprestatie te kunnen leveren moet je fit zijn. Om deze fitheid te bereiken bieden we de cursus ZwangerFit aan. Naast de reguliere cursus ZwangerFit start op 19 april in Lelystad ook de ZwangerFit Outdoor. Ook in Mijdrecht bieden we deze unieke vorm van ZwangerFit aan.

 

Heerlijk buiten sporten met dezelfde opbouw als bij de gewone ZwangerFit. Wil je allebei? Dat kan ook! Je kan 1x per week de reguliere ZwangerFit combineren met ZwangerFit Outdoor of je kiest voor de ZwangerFit Outdoor Plus. Dan kan je naast de Outdoorles onbeperkt gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten. Wil je meedoen of wil je meer weten? Klik dan hier.

Lees meer
NIEUW! Cursus Leren ontspannen 23-08-2017

In een cursus van 6 lessen worden diverse vormen van ontspannen aangeboden en geoefend onder leiding van een psychosomatisch fysiotherapeut. De cursus heet LEREN ontspannen. Ook je denken wordt aan het werk gezet. Om lichamelijke spanning te kunnen loslaten moet je lichaam op de juiste manier aangestuurd worden door je geest, je gedachten. Hoe je dat doet is nog niet zo eenvoudig. En hoe breng je het geleerde in de praktijk? Onderwerpen waarover we van gedachten wisselen en waarover je de nieuwste inzichten krijgt aangereikt. Met als doel overtollige ballast overboord zetten en blijvend meer rust in je leven te creëren.

 Klik hier als je meer wil weten!

Lees meer