KernGezond Lelystad

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, dietetiek, zwangerfit

KernGezond Mijdrecht

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, bekkenfysiotherapie, zwangerfit

KernGezond Zeist

fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie, lymfedrainage, fysio fitness

Fysio Fitness Zeist

De trainingsgroep is een onderdeel van onze fysiotherapiepraktijk. In een trainingsgroep krijgt u training/ medische fitness met intensieve begeleiding door een deskundige fysiotherapeut. De groepsgrootte varieert van minimaal 5 tot maximaal 8 personen.

Doel van de trainingen is het verbeteren of onderhouden van uw algemene lichamelijke conditie en dan vooral het uithoudingsvermogen, spierkracht en bewegelijkheid en coördinatie.

Trainingsgroepen Fysio Fitness Zeist, voor wie?Het dagelijkse leven, het werk, de hobby of sport vraagt meer dan u op dit moment aankunt en u wilt uw conditie (uithoudingsvermogen, spierkracht, bewegelijkheid) zo optimaal mogelijk houden, of u merkt dat uw belastbaarheid beter kan.

Medische fitness kan dan een uitstekend middel zijn bij het bereiken van die verbeterde belastbaarheid.

Trainingsgroepen van Fysio Fitness in Zeist, hoe werkt het?U kunt aan de Fysio Fitness training in Zeist deelnemen op advies van uw huisarts of fysiotherapeut, maar u kunt dit ook doen na het lezen van deze informatie. Na uw aanmelding vindt er een intakegesprek plaats waarin onder andere aan de orde komen: gezondheidstoestand, doelstellingen, beperkingen, handicaps enzovoorts.

Daarna volgt een conditietest en verrichten wij een aantal metingen.

Indien er aanwijzingen zijn of twijfels bestaan dat training voor u niet geschikt is, verwijzen wij u naar uw huisarts.

Aan de hand van de gegevens uit de testen en uw doelstellingen stellen wij een individueel trainingsschema voor u op, aangepast aan uw niveau.

De begeleidende fysiotherapeut is telkens minimaal een half uur aanwezig voor instructie, advies en het beantwoorden van vragen. Daarna traint u min of meer zelfstandig.

Na twaalf Fysio Fitness trainingen (60 minuten per week gedurende 1 kwartaal) kunnen wij op uw verzoek een hertest uitvoeren, waarbij wij uw vooruitgang kunnen bepalen.

Intake en hertest vinden buiten de trainingsuren plaats en worden in overleg met u op een nader te bepalen tijdstip afgenomen.

Trainingsgroepen, outillage en materiaalOnze oefenruimten (meer dan 60 m2) zijn uitgerust met apparaten voor conditietraining en toestellen waarmee u op verantwoorde wijze spierkracht, bewegelijkheid en stabiliteit kunt verbeteren. Daarnaast is er ruimte voor grondoefeningen.

Kosten en organisatie Fysio Fitness ZeistDe Fysio Fitness trainingen worden op vaste tijden, gedurende 60 minuten, 1 x per week gegeven in Zeist en wel op

  • maandag tussen 18.00 – 19.00 uur
  • dinsdag 18.30 - 19.30 uur
  • woensdag 09.30 - 10.30 uur en 10.30 - 11.30 uur
  • donderdag 09.30 - 10.30 uur en 18.30 - 19.30 uur
  • vrijdag van 09.00 - 10.00 uur


Bij voldoende belangstelling starten wij met meer groepen.

Trainingsgroepen worden niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.
intake/hertest € 30,-
12 trainingen € 105,-
Afhankelijk van uw aanvullende pakket kan de intake vergoed worden door uw verzekeraar

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij één van de fysiotherapeuten.

Contact Fysio Fitness Zeist

Kom gerust bij ons langs, bezoekadres:

Laantje zonder Eind 3

3701 BT Zeist

 

 

Of bel vrijblijvend: 030-6923282