KernGezond Lelystad

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, dietetiek, zwangerfit

KernGezond Mijdrecht

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, bekkenfysiotherapie, zwangerfit

KernGezond Zeist

fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie, lymfedrainage, fysio fitness

Fysiotherapie Zeist

De fysiotherapeut is er voor iedereen; van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond fysiotherapie Zeist als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond Zeist doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Wat doet de fysiotherapeut van KernGezond Zeist?

Je kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om ergere klachten te voorkomen. De fysiotherapeuten bij KernGezond Zeist adviseren, behandelen en begeleiden, zodat je weer zo goed mogelijk je dagelijkse leven kunt voortzetten. Bovendien vertelt de therapeut hoe je door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen.

De fysiotherapeut kan tijdens de behandelingen gebruik maken van verschillende technieken, zoals massages of mobilisaties. De fysiotherapeut van KernGezond Zeist legt precies uit wat hij doet. Het belangrijkste onderdeel is echter de oefentherapie. Samen met de fysiotherapeut doe je oefeningen bij KernGezond in Zeist om bewegingen weer soepel te maken, spierkracht te vergroten of een betere houding te krijgen.

 

Naast het doen van deze oefeningen, moet je ook thuis aan de slag. De fysiotherapeut geeft je opdrachten mee om zelf te doen, oefeningen die zijn toegespitst op jouw situatie en mogelijkheden.

 

KernGezond Zeist fysiotherapie is er voor verschillende klachten

De fysiotherapeut in Zeist kan veel pijn en ongemak verhelpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten;
 • Zwelling van gewrichten;
 • Afname van spierkracht;
 • Stijfheid;
 • Problemen met bewegen;
 • Evenwichtstoornissen;
 • Ademhalingsproblemen;
 • Vermoeidheidsverschijnselen;
 • Conditievermindering.
   

Afspraak KernGezond fysiotherapie Zeist zonder verwijzing

Voor een bezoek aan de fysiotherapeut in Zeist is geen verwijzing nodig van de huisarts. Kom gerust langs bij KernGezond of maak telefonisch een afspraak.

 

Bij een eerste afspraak wil de fysiotherapeut alles te weten komen van de klachten. Hij stelt vragen en doet onderzoek. De fysiotherapeut kijkt of fysiotherapie de juiste oplossing is voor de klachten en stelt een behandelplan op.

 

Fysiotherapie bij KernGezond Zeist: dáárom!

De praktijk voor fysiotherapie bij KernGezond is al sinds 1978 een begrip in Lelystad. In dat jaar kwamen de ouders van Erik van Dijk (eigenaar tot 2011), Rob en Willeke van Dijk, naar Lelystad en begonnen met ‘Fysiotherapie Bos en Water’ en de ‘Praktijk voor Manuele Therapie’. Onder hun begeleiding bouwde Erik van Dijk grote ervaring op, waarna hij het bedrijf in 2007 van zijn ouders overnam. In 2009 werd Jesse Balsem mede-eigenaar en openden ze een 2e fysiotherapiepraktijk in Mijdrecht.
In januari 2011 namen Chris Bruijn en Jeroen Morssink de praktijk over van Erik om samen met Jesse Balsem in 2012 de 3e praktijk in Zeist te openen en zo KernGezond verder uit te bouwen.

Contact KernGezond fysiotherapie Zeist

Kom gerust bij ons langs:

Laantje zonder Eind 3

3701 BT Zeist

 

Of bel: 030-6923282