KernGezond Lelystad

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, dietetiek, zwangerfit

KernGezond Mijdrecht

fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, bekkenfysiotherapie, zwangerfit

KernGezond Zeist

fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie, lymfedrainage, fysio fitness

KernGezond Challenge

meld je aan

Je hebt de eerste stap gezet naar een gezond gewicht en een energieker leven.

Hoe ziet jouw Challenge er uit?
De eerste afspraak bestaat uit een intake bij de diëtiste en er wordt een challenge-test afgenomen door de fysiotherapeut. Aan de hand hiervan wordt voor jou een begeleidingsplan opgesteld, welke je uitgereikt krijgt op de eerste informatie-bijeenkomst. Omdat je vanaf de intake een aantal dagen een voedingsdagboek bijhoudt thuis als vast onderdeel van het programma, kan er in combinatie met de intake en de test een persoonlijk plan gemaakt woren, helemaal op jou afgestemd!

De Challenge is een combinatie van voeding en bewegen. In de informatie-bijeenkomst wordt uitgelegd hoe en vooral waarom deze combinatie zo belangrijk is voor jou. Vervolgens ga je, samen met de andere deelnemers èn onder begeleiding van de fysiotherapeut gedurende twaalf weken een trainingsprogramma volgen voor meer spiermassa en een betere conditie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om minimaal twee trainingsmomenten voor jou te plannen.

Iedere twee weken wordt door de diëtiste een meting afgenomen, waarmee te zien is hoeveel spieren, vocht en vetmassa jouw lichaam heeft. Dit is een belangrijk onderdeel van het programma en stimuleert jou om vooral met het programma door te gaan. Ook de mentale ondersteuning van de diëtiste speelt hierin een grote rol. Vier weken na de start van het trainingsprogramma wordt er door de fysiotherapeut weer de challenge-test afgenomen. Dankzij deze test kan er gekeken worden of je vooruit bent gegaan en/of het plan voor jou bijgesteld moet worden. Het kan uiteraard weleens voorkomen dat door ziekte of welke oorzaak danook, de training erbij in is geschoten. Hier kan natuurlijk snel wat aan gedaan worden! Deze test wordt iedere vier weken afgenomen.

Aan het eind van de Challenge, na twaalf weken, vindt er weer een informatie-bijeenkomst plaats. Dit is een heel belangrijk moment, want op deze avond wordt jouw persoonlijke resultaat bekend gemaakt en ontvang je handige tips & adviezen om jouw behaalde resultaat ook te behouden!

meld je aan

Slim Club Kids®

Samen aan het werk tegen
overgewicht bij kinderen
meld je aan

KernGezond Challenge Lelystad Challenge®

Samen aan het werk tegen
overgewicht bij kinderen
meld je aan