Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

FysiotheRAAMpie 15-05-2020

 

Fijn dat we onze patiënten weer in de praktijk mogen zien! Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Sommigen zijn te kwetsbaar en willen we tegen elk risico beschermen.  

 

Lees meer
Fysiotherapie hervat vanaf maandag 4 mei 04-05-2020

Fysiotherapeuten mogen vanaf Maandag 4 mei weer behandelen in de praktijken. Dat is heel goed nieuws!

Lees meer
Compensatie voor onze leden 09-04-2020

We willen je graag informeren over jouw lopende lidmaatschap bij KernGezond. Wij hebben beloofd om een passende compensatie te bieden voor zolang wij de deuren gesloten moeten houden.

Lees meer
Corona-update april 01-04-2020

Gisteren is door de minister-president bekend gemaakt dat de maatregelen die nu gelden verlengd gaan worden tot en met 28 april. Hoe het er daarna uit gaat zien weten we pas in de week van 20 april.   Dit betekent dat we verder gaan op het pad dat we hebben ingeslagen: Online consulten en trainingen.  

Lees meer
corona-update 23 maart: Helemaal online! 24-03-2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen die de overheid gisteren heeft opgelegd kunnen wij alleen nog patiënten in de praktijk zien die onze strikt noodzakelijke zorg nodig hebben. Alle andere patiënten en mensen met vragen zien wij via telefonisch- of videoconsult.

 

 

Lees meer
Vragen over abonnementen 20-03-2020 We ontvangen veel vragen over de abonnementen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover in de week na 6 april informeren. Ondertussen zijn we hard aan het werk om op een andere manier invulling te geven aan het sporten, zodat we allemaal... Lees meer
Update maatregelen coronavirus 15-03-2020

Helaas is gebleken dat strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Binnen KernGezond staat gezondheid natuurlijk centraal en daarom zullen ook wij hier gehoor aan geven. Dit houdt in dat wij alleen nog noodzakelijke zorg blijven aanbieden.  

Coronavirus

Lees meer
Maatregelen Coronavirus 12-03-2020

Naar aanleiding van de laatste berichten omtrent het coronavirus verscherpen wij onze maatregelen om verspreiding tegen te gaan. KernGezond blijft open voor fysiotherapie, fitness en squash. Wel treffen we extra maatregelen. Wij vragen om KernGezond niet te bezoeken als je last hebt van (milde) verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, loopneus, verhoging of koorts.

Coronavirus

Lees meer
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x