Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

Doe mee met de Plank Challenge! 12-04-2021

Om iedereen lekker in beweging te houden gaan we jullie de komende weken challenges aanbieden!

We beginnen met de Plank Challenge.

Lees meer
Beweeg jij genoeg? 26-02-2021

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakte eind 2020 de vernieuwde internationale beweegrichtlijnen bekend. Hoeveel moet je bewegen  om gezond te blijven? Per leeftijdscategorie gelden andere adviezen, we hebben ze even voor je op een rij gezet. Maar de belangrijkste boodschap is: ‘Every Move Counts’, elke beweging telt en heeft een positief effect op de gezondheid.

Lees meer
Gratis online LeefstijlCursus 17-02-2021

Wil jij jouw leefstijl verbeteren?

Doe dan mee met de gratis online LeefstijlCursus van Simpl. Food en KernGezond. In 3 online bijeenkomsten van elk 60 minuten kom jij alles te weten over voeding, bewegen en de BIA-meting en hoe je dit kunt inzetten voor een gezonde(re) leefstijl.

Lees meer
Start Live workouts via Facebook 19-12-2020

Komende week zijn er live workouts op de Facebookpagina van KernGezondSport te volgen , zodat jullie allemaal vanuit huis lekker in beweging kunnen blijven.

De instructeurs van KernGezond Sport geven op 4 momenten in de week een live te volgen workout van 30 minuten.

Iedereen kan meedoen!

Lees meer
belangrijke informatie n.a.v. de lockdown 14-12-2020

Zojuist heeft minister president Rutte tijdens zijn toespraak bekend gemaakt dat we een nieuwe lockdown in gaan vanaf dinsdag 15 december. Omdat de fysiotherapie valt onder de medische contactberoepen mag onze praktijk open blijven tijdens deze lockdown.  We mogen onze fysiotherapeutische behandelingen voortzetten. Onze andere activiteiten moeten we helaas stoppen tot de lockdown voorbij is. Lees hier wat dit betekent voor al onze leden.

Lees meer
Sporten in groepsverband gaat weer door 18-11-2020

Tijdens de persconferentie is duidelijk geworden dat we weer in groepsverband mogen sporten. Dat is fijn, we kunnen vanaf morgen alle groepstrainingen weer door laten gaan. Dit geldt ook voor de groepslessen in het zwembad.

Lees meer
KernGezond start inzameling voor voedselbanken 14-11-2020

Afgelopen maanden is de sterke toename van het aantal mensen dat afhankelijk is van voedselhulp vaak in het nieuws geweest. Als maatschappelijk betrokken organisatie wil KernGezond zich graag inzetten om de voedselbanken te ondersteunen.  

Voor iedereen die graag een donatie wil doen staan er vanaf woensdag 18 november tot en met woensdag 16 december kratten bij KernGezond Lelystad (badweg 21, gebouw de Koploper)) en bij KernGezond Mijdrecht (HMC , Hofland 54)om de producten in te doen.

Lees meer
Extra maatregel per 14 oktober 14-10-2020

We zullen ons blijven inzetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor nu betekent dat dat we als extra maatregel de kleedkamers en douches moeten sluiten voor een periode van ten minste 4 weken.

Lees meer
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x