Nieuws overzicht

Hier vind u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

KernGezond Social Life Skillz 11-11-2019

Op 6 januari start  bij KernGezond Lelystad een nieuwe training voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud, KernGezond Social Life Skillz. In deze training leren de kinderen vaardigheden om  meer vertrouwen te hebben in zichzelf, lekkerder in hun vel te zitten,  grenzen aan te geven en om te gaan met emoties.

Iedereen die geïnteresseerd is in de inhoud van de cursus en er meer over wil weten is van harte uitgenodigd om naar de gratis informatieavonden te komen op donderdag 21 en 28 november van 19:30 uur tot 20:30 uur bij KernGezond Lelystad aan de Badweg 21 (gebouw van de Koploper).

Lees meer
KernGezond Mijdrecht viert 10-jarig bestaan 16-09-2019

 Het HMC en dus ook KernGezond Mijdrecht bestaat dit jaar 10 jaar!

Dat vieren we aanstaande week met iedereen.

Het Chocoladehuisje viert het jubileum met ons mee....

Er staan 2 etagères in de praktijk gevuld met chocolade!

Dank je wel Jeroen van Het Chocoladehuisje.

 

Lees meer
Nieuwe cursus: Mama & BabyFit 11-07-2019 Mama & BabyFit Tijdens deze cursus zorg je ervoor dat je na je bevalling snel weer in vorm bent. Er wordt aandacht besteed aan bekkenbodem, diastase, trainen van algehele kracht (buik, bil, been en armspieren) en stabiliteit. Ook je baby komt aan de beurt om te oefenen. De motorische ontwikkel... Lees meer
Kleurwedstrijd tijdens avond4daagse Mijdrecht-Wilnis 17-06-2019 Dinsdag 18 juni begint in Mijdrecht-Wilnis de avondvierdaagse! Ook dit jaar loopt KernGezond weer mee!   In de Argon kantine liggen vanaf dinsdag kleurplaten klaar om zo mooi mogelijk te versieren. Leef je uit met stiften, potloden, papier, glitters, lijm….. Wie maakt het mooiste Kun... Lees meer
Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 21 mei 2019 25-04-2019     Bastiaan Heere, orthopedisch chirurg Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose). Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc  ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en kniepr... Lees meer
Nieuwe samenwerking KernGezond en Revacare 27-02-2019

KernGezond en Revacare gaan samenwerken

Vanaf maart slaan KernGezond en Revacare de handen ineen om het zorgaanbod voor inwoners van Lelystad verder uit te breiden. Revacare is een zorgorganisatie speciaal voor patiënten die door bijvoorbeeld alleen fysiotherapiebehandelingen niet van hun pijnklachten afkomen. De samenwerking tussen deze twee zorgorganisaties leidt tot een multidisciplinair team, dat uit meerdere therapeuten met verschillende specialiteiten bestaat en waarmee de patiënt sneller en eenvoudiger weer in beweging komt.  

Lees meer
Open Dag KernGezond Lelystad 04-09-2018

Op zaterdag 15 september houdt Gezondheidscentrum KernGezond in Lelystad een Open Dag. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom om onze nieuwe accommodatie te komen bekijken en kennis te maken met het uitgebreide aanbod van KernGezond en haar KernPartners.

Aan je gezondheid werken is belangrijk, maar niet altijd makkelijk. KernGezond helpt hier graag bij! Kom langs en maak kans op 1 van de 5 gezondheidspakketten!

Locatie: Sportcentrum De koploper, Badweg 21 - Lelystad 

Lees meer
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x