Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

KernGezond Social Life Skillz

Op 6 januari start  bij KernGezond Lelystad een nieuwe training voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud, KernGezond Social Life Skillz. In deze training leren de kinderen vaardigheden om  meer vertrouwen te hebben in zichzelf, lekkerder in hun vel te zitten,  grenzen aan te geven en om te gaan met emoties. Deze cursus geeft kinderen een stevige basis om te werken aan zichzelf. Ook de ouders/verzorgers worden intensief betrokken bij de cursus om de kinderen zo goed mogelijk te helpen. We komen 8 keer bij elkaar en iedere bijeenkomst heeft een ander thema aan de hand van de ‘social life savers’ bewegen , schrijven, creativiteit en stilte. Plezier hebben en lekker bewegen staan centraal in deze cursus om een zo fijn mogelijk leerklimaat te ontwikkelen voor de deelnemers.

Iedereen die geïnteresseerd is in de inhoud van de cursus en er meer over wil weten is van harte uitgenodigd om naar de gratis informatieavonden te komen op donderdag 21 en 28 november van 19:30 uur tot 20:30 uur bij KernGezond Lelystad aan de Badweg 21 (gebouw van de Koploper).

Aanmelden voor de informatieavond of meer informatie opvragen kan met een email aan info@kerngezond.eu of bellen naar 0320-220145

https://www.kerngezond.eu/Beweegprogrammas/Social-Life-Skillz/

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x