Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

Senioren in beweging met GoldenSports

KernGezond is in samenwerking met Sportbedrijf Lelystad actief betrokken bij het beweegprogramma GoldenSports om de gezondheid van 55-plussers in Lelystad te verbeteren. We brengen 55-plussers op een leuke manier in beweging én met elkaar in contact. Op dinsdag 8 september start de eerste GoldenSports training bij VV Unicum.

 

Bewegen en ontmoeten

Personal Trainer Marleen Pouw geeft elke dinsdag een training speciaal gericht op 55-plussers. De training is erop gericht om coördinatie, spierkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Meedoen aan deze trainingen brengt een heleboel gezondheidsvoordelen met zich mee. Voldoende bewegen verlaagt  bijvoorbeeld de kans op: ziek worden, chronische ziektes, complicaties bij ziektes en depressies. Maar het verbetert bijvoorbeeld je vitaliteit, zelfredzaamheid en geluksgevoel. Genoeg redenen dus om mee te doen. En het is bovendien ook heel gezellig, want na elke training wordt er gezamenlijk een kopje koffie gedronken.

 

Meedoen?

De trainingen vinden elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur plaats op het kunstgrasveld van VV Unicum (Schouw 54-01) onder begeleiding van Marleen Pouw van gezondheidscentrum KernGezond. Na de training drinken we samen nog even een kopje koffie. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per les. Aanmelden is vanwege de coronamaatregelen noodzakelijk en kan bij Mitchell Tollenaar per e-mail m.tollenaar@sportbedrijf.nl of telefonisch via nummer 06 12 59 07 33. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 15 deelnemers per week meedoen. Meer informatie op: www.sportbedrijf.nl/goldensports.

 

Sponsoring Door de financiële bijdrage van het Oranje Fonds aan Stichting Lelystad Vitaal kan Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Stichting Lelystad Vitaal, Kerngezond, VV Unicum en OSOL het beweegprogramma van GoldenSports uitvoeren.

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x