Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

Vragen over abonnementen

We ontvangen veel vragen over de abonnementen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover in de week na 6 april informeren. Ondertussen zijn we hard aan het werk om op een andere manier invulling te geven aan het sporten, zodat we allemaal in beweging kunnen blijven. We hopen dat we jullie met ons aangepaste aanbod op een fijne manier in beweging kunnen houden.

 

Voor iedereen die wel fysiotherapeutische zorg nodig heeft maar niet naar de praktijk kan komen, bieden we online fysiotherapie aan. Lees hier alles over op https://www.kerngezond.eu/Specialismen/Fysiotherapie-online/ 

Zo krijg je toch de zorg die je nodig hebt!

 

Om onze praktijk open te kunnen houden en voor iedereen een veilige en gezonde omgeving te garanderen blijven de eerder genoemde maatregelen van kracht. Dus heb je last van (milde) verkoudheid, hoesten of niezen, keelpijn, loopneus, verhoging of koorts. Behoor je tot de risicogroep van kwetsbare patiënten? Kom dan niet naar de prakrijk, maar maak een afspraak bij onze online fysiotherapeut. De online fysiotherapeut kan telefonisch of via videobellen jouw klachten bespreken en de nodige adviezen en oefeningen met jou doornemen.

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x