Nieuws overzicht

Hier vindt u het laatste nieuws omtrend KernGezond.

We mogen weer! -update-

Beste leden,   

Jullie geduld is op de proef gesteld! We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie steun de afgelopen maanden. We brengen nu dan eindelijk goed nieuws, we mogen weer open! Onze groepstrainingen worden per 1 juli hervat.    

 

Hoe gaat dat?  

Lelystad  

Onze leden worden begin volgende week gebeld voor het inplannen van de groepsles. Dit geldt ook voor de ZwangerFitleden.  

 

Mijdrecht en Zeist  

Alle leden van de ZwangerFitgroepen worden door ons gebeld. Abonnementshouders van het 3 maanden traject en de FysioFitness ontvangen een mail met alle belangrijke informatie. Zij kunnen telefonisch een afspraak maken voor het inplannen van hun groepstraining.   

0297-255003 (Mijdrecht) /  030-6923282 (Zeist)    

 

Dat gezegd hebbende zijn er natuurlijk nog steeds de nodige maatregelen om ons aan te houden en we hopen op jullie begrip en medewerking daarin.   

 

Voorzorg  

We moeten vermijden dat we drukke plekken creëren en dus de looproutes vastleggen en gebruik van de kleedkamers en douches zo minimaal mogelijk maken.   Het spreekt voor zich dat je niet komt sporten als je last hebt van een van de welbekende symptomen.  Voor de zekerheid zullen we er toch nog even naar vragen als je binnenkomt.  Symptomen waarmee je niet binnenkomt bij KernGezond :  

  1. Koorts (>38 graden)   
  1. Hoesten  
  1. Niezen  
  1. Gezinslid waarmee je samenwoont die verschijnselen van en/of Corona heeft  

 Hygiëne  

Hygiëne blijft belangrijk! We zijn het ondertussen wel gewend dat we, overal waar we komen, ontsmettingsmiddel zien staan om oppervlaktes te reinigen die we met onze handen aanraken. Dat geldt ook bij ons. Ben je klaar met een apparaat, maak hem dan even schoon voor je medesporter. Ook is het verplicht om een eigen handdoek op de apparaten te gebruiken tijdens het sporten. Verder hangen er in de oefenzaal en wachtkamers posters met alle hygiënemaatregelen.   

 

Compensatie  

Dat we weer open mogen, betekent ook dat de compensatieregeling van start gaat. Heb je nog niet doorgegeven hoe je graag gecompenseerd wilt worden? Doe dat dan voor 15 juli via deze link:  www.kerngezond.eu/compensatie    

 

Contact  

Heb je nog  vragen? Neem contact op met ons op via info@kerngezond.eu of  0320-220145 (Lelystad) / 0297-255003 (Mijdrecht) /  030-6923282 (Zeist)  

 

Tot snel!  

Team KernGezond   

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x