Bekkenfysiotherapie | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing
Plan vandaag nog uw afspraak

Bekkenfysiotherapie bij KernGezond Lelystad?

Bekkenfysiotherapie is een erkende verbijzondering binnen de algemene fysiotherapie.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is een erkende verbijzondering binnen de algemene fysiotherapie.

Geregistreerde bekkenfysiotherapeuten zijn fysiotherapeuten die dankzij een aanvullende opleiding zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. De spieren van lage rug, buik en bekken spelen een rol bij houding en bewegen. Daarnaast hebben deze spieren een belangrijke taak bij plassen, vrijen en ontlasten.
Klachten in het gebied van bekken, buik en bekkenbodem komen voor bij vrouwen, mannen, kinderen en ouderen.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Achteraf ben ik blij met de verwijzing van mijn huisarts, de bekkenfysiotherapeut heeft mij goed geholpen met het herstel van mijn klachten"

C. Constandse, Client uit Mijdrecht

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x