12 weken challenge

Schrijf je nu in!
Meld je aan

Hoe ziet jouw challenge er uit?

De Challenge is een combinatie van voeding en bewegen. In de informatie-bijeenkomst wordt uitgelegd hoe en vooral waarom deze combinatie zo belangrijk is voor jou. Vervolgens ga je, samen met de andere deelnemers èn onder begeleiding van de fysiotherapeut gedurende twaalf weken een trainingsprogramma volgen voor meer spiermassa en een betere conditie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om minimaal twee trainingsmomenten voor jou te plannen.

12 weken Challenge

De eerste afspraak bestaat uit een intake bij de diëtiste en er wordt een challenge-test afgenomen door de fysiotherapeut. Aan de hand hiervan wordt voor jou een begeleidingsplan opgesteld, welke je uitgereikt krijgt op de eerste informatie-bijeenkomst. Omdat je vanaf de intake een aantal dagen een voedingsdagboek bijhoudt thuis als vast onderdeel van het programma, kan er in combinatie met de intake en de test een persoonlijk plan gemaakt woren, helemaal op jou afgestemd!

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x