Social Life Skillz | Lelystad

stel direct uw vraag 

 

In deze training leren kinderen van 8 tot 12 jaar oud vaardigheden om  meer vertrouwen te hebben in zichzelf, lekkerder in hun vel te zitten,  grenzen aan te geven en om te gaan met emoties. Deze training geeft kinderen een stevige basis om te werken aan zichzelf. Ook de ouders/verzorgers worden intensief betrokken bij de training om de kinderen zo goed mogelijk te helpen. We komen 8 keer bij elkaar en iedere bijeenkomst heeft een ander thema aan de hand van de ‘social life savers’: bewegen , schrijven, creativiteit en stilte. Plezier hebben en lekker bewegen staan centraal in deze training om een zo fijn mogelijk leerklimaat te ontwikkelen voor de deelnemers.

Trainer

Ik ben Saskia Resoort en werk 15 jaar in de zorg voor kinderen. Social Life Skillz heb ik samengesteld omdat deze training kinderen verder kan helpen om hun eigen keuzes te maken in de  uitdagingen die ze tegenkomen thuis en op school. Dit zijn de plaatsen waar de kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar de meeste tijd doorbrengen. Dan kan het zijn dat door welke omstandigheden dan ook, een kind zichtbaar hinderlijk gedrag gaat vertonen of juist zichzelf gaat terugtrekken. Het kan ook zijn dat een kind zich juist inhoudt, aanpast aan de situatie en dan op een later moment ontploft in zijn gedrag door heel boos te reageren. Dan weet je vaak niet waar dit gedrag is ontstaan is en worden er hele andere conclusies aan het gedrag verbonden dan dat een kind eigenlijk bedoeld heeft.

 

Voor wie

Zie je dat je kind opvallend gedrag vertoond? Zich terug trekt? Onzeker oogt? Of vaak boos is?  Als ouders heb je zorgen over dit gedrag. Het kan zijn dat je dit gedrag thuis opmerkt maar het kan ook zijn dat er zich moeilijke situaties op school voordoen.  Mogelijk heb je hier als ouders al met de leerkracht van je kind over gesproken, maar je bemerkt nog geen positieve verandering in het gedrag van je kind. Het lukt je kind nog niet om hetgeen er besproken is in de praktijk toe te passen en er is meer nodig dan jullie ondersteuning als ouders en hetgeen school kan bieden.  Gun jij jouw kind een stevige basis en dat hij of zij weer lekker in zijn of haar vel komt te zitten? Dan kunnen jullie je kind aanmelden voor de training Social Life Skillz. Tijdens de training gaan we samen met jullie kind en nog 7 andere deelnemers aan de slag gedurende 8 weken lang.

Informatieavonden

Iedereen die geïnteresseerd is in de inhoud van de training en er meer over wil horen is van harte uitgenodigd om naar de gratis informatieavonden te komen op donderdag 21 en 28 november van 19:30 uur tot 20:30 uur bij KernGezond Lelystad aan de Badweg 21 (gebouw van de Koploper). Aanmelden voor de informatieavonden is gewenst middels een mail aan info@kerngezond.eu.

Aanmelden training

Alleen ouders kunnen hun kind aanmelden voor deze training. Om uw kind aan te melden vult u het inschrijfformulier in bij de balie van KernGezond. Saskia plant vervolgens met u een intakegesprek in. U krijgt bij inschrijving het intakeformulier mee dat u ingevuld weer meeneemt naar het intakegesprek.

Kosten

De kosten voor de gehele training bedragen 320 euro. Hierbij inbegrepen zijn alle evaluatiegesprekken tussen ouders en trainer en alle materialen voor de kinderen die deel uitmaken van deze training.

Data en lestijden

De lessen vinden plaats op maandag van 15:45 uur tot 16:45 uur. Tijdens schoolvakanties of andere feestdagen vervallen de trainingen. De startdatum van de eerstvolgende training is 6 januari 2020.

 

 

 

Agenda Social Life Skillz Lelystad

 Training start januari 2020 

Informatieavonden:
Donderdag 21 november 2019 19:30 uur tot 20:30

donderdag 28 november 2019 19:30 uur tot 20:30

Trainingen:

Training 1 6 januari 15:45-16:45
Training 2 13 januari 15:45-16:45
Training 3 20 januari 15:45-16:45
Training 4  27 januari 15:45-16:45
Training 5 3 februari 15:45 – 16:45
Training 6
10 februari 15:45 – 16:45
(let op volgende week vakantie!)
Training 7 24 februari 15:45 – 16:45
Training 8  2 maart 15:45 – 16:45

Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x