Fysiotherapie | Mijdrecht

Maak uw afspraak zonder verwijzing
Plan vandaag nog uw afspraak

Fysiotherapie in Mijdrecht

Kom naar KernGezond Mijdrecht wanneer je problemen hebt met bewegen, of wanneer bewegen pijnlijk is. Maar ook wanneer je moeite hebt met bewegen of op doktersadvies meer moet bewegen. Heb je een spier verrekt tijdens het sporten? Of op je werk?

De fysiotherapeuten bij KernGezond Mijdrecht zullen er alles aan doen om jouw lichaam weer in optimale conditie te krijgen.

 

Maak een afspraak

Waarom naar de Fysio?

De fysiotherapeut kan jou helpen bij de behandeling van lichamelijk klachten. Daarnaast kan hij er voor zorgen dat bestaande klachten niet verergeren. De fysiotherapeuten van KernGezond Mijdrecht begeleiden, behandelen en adviseren jou zodat je klachten zo snel mogelijk verdwijnen.

 

Daarnaast zal de therapeut adviezen geven over verantwoord en genoeg bewegen om toekomstige problemen te voorkomen.

 

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x