Fysiotherapie | Zeist

Maak uw afspraak zonder verwijzing
Plan vandaag nog uw afspraak

Fysiotherapie in Zeist

KernGezond Zeist kan jou helpen wanneer je last hebt met bewegen, of als bewegen  te pijnlijk is. Heb je een spier verrekt tijdens het sporten? Of op je werk?

 

De fysiotherapeuten bij KernGezond Zeist zullen er alles aan doen om jouw lichaam weer in optimale conditie te krijgen.

 

Maak een afspraak

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysio kan gebruik maken van meerdere technieken tijdens jouw behandeling. Bijvoorbeeld het masseren van het lichaam of het mobiliseren van de spieren. Wanneer de behandeling is gestart zal de fysiotherapeut precies uitleggen wat hij allemaal gaat doen en hoe hij dat doet.

 

Daarnaast voer je samen met je therapeut oefeningen uit om verschillende bewegingen van de spieren soepel te houden om verdere blessure te voorkomen. Daarnaast is het vergroten van spierkracht en uithouding een belangrijk speerpunt tijdens de behandeling. 

 

Lees meer Maak een afspraak

Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x