Health Event

Schrijf je hier in!
Topsporters

Kijk hier voor alle topsporters.

Veelgestelde vragen

Kijk hier voor de veelgestelde vragen over het Health Event

Voor wie?

Kijk hier voor wie het Healt Event is.

Healt Event in beeld

Ons doel is om kinderen weer in beweging te brengen en ouders te ondersteunen hoe ze dit kunnen motiveren. Dit doen we door middel van de kinderen in contact te brengen met verschillende sporten en ze te leren over een gezonde voeding. Als ouder is het ook mogelijk om mee te doen met een workshop ‘Gezonde leefstijl’.

Schrijf je in

 

Organisatoren

KernGezond organiseert in samenwerking met Simpl. Food, Het Sportbedrijf Lelystad, Sportservice Flevoland en IkLekkerFit!? het Health Event. Onderstaand wat extra informatie over deze organisaties. 

SimplFood
Sportbedrijf Lelystad
Sportservice Flevoland
IkLekkerFit!?
 

Sponsoren

Vrienden van KernGezond

Ook vriend worden van het KernGezond Health event. Neem dan contact op met Chris Bruijn via chris@kerngezond.eu 

Hieronder vind je meer informatie over het event.
Klik hieronder voor het volledige overzicht.

Event informatie

Voor Wie?

Dit evenement is voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar en onbekend zijn met sporten/gezonde voeding of het leuk vinden hier mee bezig te zijn! Het doel is om sport en gezonde voeding te promoten en te laten zien hoe leuk het is om in beweging te zijn! 

Aan de hand van sport- en kookclinics, gegeven door topsporters en professionele voedingsdeskundigen, hopen wij een dag te kunnen bieden die de kinderen nooit meer zullen vergeten! 

Zit er aan het einde van de dag een sport tussen waar ze meer van willen weten, dan kunnen ze zich gelijk opgeven bij een sportvereniging. 
Ook kunnen ze er voor kiezen de verschillende sporten nog wat langer uit te proberen. Dan geven ze zich op bij het Slim Club Kids programma met sporten op het land of in het water. 

We hopen dat jij er donderdag 3 maart ook bij bent!

terug naar pagina

Topsporters en Verenigingen

Volleybal (Volta) Basketbal (Flevomusketiers) Rope Skipping (Projump) Zwemmen (de Houtrib)
Jessica Smit Geert Koetsier Eric Herber Jolijn van Valkengoed
Roos van Hoeven Jan Slagter    

Judo (JVIJ) Luchtscouting (Luchtscouting Lelystad) Voeding (Simpl. Food)  
Niel van de Kamer Chris Hilferink Eline Binkhorst
Jasper de Jong   Marije Buiter
Basketbal Flevomusketiers Luchtscouting Lelystad Rope Skipping Projump Volleybal Volta Zwemmen De houtrib Judo JVIJ Voeding Simpl. Food Basketbal Flevomusketiers Luchtscouting Lelystad Rope Skipping Projump Volleybal Volta Zwemmen De houtrib Judo JVIJ Voeding Simpl. Food
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x