Knierevalidatie | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Knierevalidatie bij KernGezond Lelystad?

De fysiotherapeuten van KernGezond hebben veel ervaring in de knierevalidatie en zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knierevalidatie.

De fysiotherapeuten bij KernGezond hebben veel ervaring met de behandeling van patiënten met chronische of acute knieklachten, en de revalidatie na een knie operatie.

Er wordt gerevalideerd volgend het graded activity principe, waarbij stapsgewijs de belastbaarheid en de stabiliteit van de knie worden verhoogd.

Centraal in de revalidatie staat een hoge zelfwerkzaamheid zowel in de thuissituatie als in de praktijk.

Via een progressief opgebouwde revalidatie met en zonder apparatuur, een intensieve coördinatie- en stabiliteitstraining, wordt getracht een zo groot mogelijke functionele belastbaarheid te bereiken.

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x