Manuele therapie | Mijdrecht

Maak uw afspraak zonder verwijzing
Plan vandaag nog uw afspraak

Wanneer naar een manueel therapeut?

Als je een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn bij hebt, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van manuele therapie zijn vaak meteen na de behandeling merkbaar; gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.

Wat is manueel therapie?

Manuele therapie is toegespitst op het beter laten functioneren van je gewrichten en het verbeteren van de houding en bewegingen. De manueel therapeut gebruikt daarvoor een aantal specifieke technieken die op de gewrichten worden toegepast. Naast het toepassen van deze technieken bestaat het behandelprogramma van de therapeut uit het geven van instructies, adviezen en begeleiding in gezond leven en bewegen. Na zijn opleiding fysiotherapie heeft de therapeut een specialistische opleiding tot manueel therapeut gevolgd. Hier heeft hij de extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam en de wervelkolom. Door deze gespecialiseerde opleiding is de therapeut goed in staat om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen. Hierdoor kan hij voor elk lichaam de juiste behandeling voorstellen.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x