Manuele therapie | Zeist

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Wanneer naar een manueel therapeut?

Door zijn gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut uitstekend in staat om de oorzaak van je klachten te beoordelen. Zo kan hij voor elk lichaam een oplossing op maat voorstellen.

Werkwijze manueel therapeut

Het eerste gesprek met de manueel therapeut zal grotendeels bestaan uit een screening. Deze screening is bedoeld om de klachten goed in kaart te brengen. De therapeut zal een aantal vragen stellen om de klachten te bepalen. Daarna zal er een kort lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Zo kan de therapeut achterhalen waar de pijn zit. Naar aanleiding van deze 2 onderdelen zal de therapeut een behandelplan opstellen en kijken of een behandeling door een manueel therapeut voor jou zinvol is.

Direct na de eerste afspraak is er dus al duidelijkheid.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x