NIMOC Methode| Mijdrecht

MAAK UW AFSPRAAK ZONDER VERWIJZING PLAN VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

NIMOC Methode in Mijdrecht

Kom naar KernGezond Mijdrecht als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

De NIMOC-methode (non invasive mobilization of the coccyx) is een uitwendige behandeling van het stuitje waarbij de afwijkende stand van het stuitje middels een hele milde uitwendige beweging wordt hersteld.  Direct na deze behandeling gebeurd het dikwijls dat er een merkbaar verschil optreedt tijdens het zitten, bukken en/of lopen. Deze methode wordt vooral toegepast bij patiënten met (soms al jarenlange) stuitpijn.

Opvallend is ook dat patiënten met bekken-, rug- of liespijn, maar ook mensen met anuskramp, obstipatie, dysfunctional voiding en dyspareunie (pijn bij gemeenschap) meestal een standsafwijking van het os coccygis hebben en bij behandeling van de stand er een verbetering van hun klachten ontstaat.

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Allereerst was ik sceptisch over deze behandelmethode, maar ze weten wat werkt! Mijn schouderklachten zijn nu verleden tijd"

C. Bruijn, Client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x