Nieuws detail

Terug naar overzicht

Nieuwe samenwerking KernGezond en Revacare

KernGezond en Revacare gaan samenwerken

Vanaf maart slaan KernGezond en Revacare de handen ineen om het zorgaanbod voor inwoners van Lelystad verder uit te breiden. Revacare is een zorgorganisatie speciaal voor patiënten die door bijvoorbeeld alleen fysiotherapiebehandelingen niet van hun pijnklachten afkomen. De samenwerking tussen deze twee zorgorganisaties leidt tot een multidisciplinair team, dat uit meerdere therapeuten met verschillende specialiteiten bestaat en waarmee de patiënt sneller en eenvoudiger weer in beweging komt.  

Deskundige begeleiding

Onder deskundige en intensieve begeleiding van een revalidatiearts worden patiënten behandeld door een team bestaande uit een fysiotherapeut, psycholoog, ergotherapeut, logopedist en maatschappelijk werk. De samenwerking tussen dit team is optimaal om bij elke patiënt maatwerk te leveren. Patiënten met aandoeningen zoals chronische pijn, niet-aangeboren hersenletsel, artrose, reumatologische aandoeningen, polyneuropathie en beginnende Parkinsonklachten kunnen terecht bij Revacare.  

KernPartner

Directeur Chris Bruijn van KernGezond: “Voor KernGezond past deze samenwerking precies in de visie van onze organisatie. Met deze samenwerking breiden wij onze zorg nog verder uit om jong tot oud, sporter of niet sporter nog beter te ondersteunen bij een vitale levensstijl en om (weer) in beweging te komen.” Ook revalidatiearts Wilco Blanken van Revacare is trots op de samenwerking in Lelystad. “KernGezond heeft prachtige faciliteiten in Lelystad en door de samenwerking krijgen we een groot multidisciplinair team wat voor elke patiënt zichtbare verbeteringen moet geven in leven en bewegen”, aldus Wilco Blanken.  

Spreekuur

Op donderdag 28 februari vindt het eerste spreekuur plaats. Aanmelden voor dit spreekuur kan met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Meer informatie vindt u op de website van Revacare www. revacare.org/lelystad of bel naar 0800 738 222 73.

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x