Nieuws detail

Terug naar overzicht

Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 21 mei 2019

 

 

Bastiaan Heere, orthopedisch chirurg

Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc  ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses. Op de voorlichtingsavond heup- en knieprotheses op dinsdag 21 mei vertel ik u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen. Zo weid ik uit over de verschillende prothesematerialen en operatietechnieken (voorste benadering en achterste benadering).

 

Tevens geven de gespecialiseerde fysiotherapeuten van KernGezond, Marc Zeeman en Daan Kikkers, voorlichting over het pre- en postoperatieve fysiotherapeutische beleid bij het plaatsen van een knie- of heupprothese.  

 

Deze voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:30 uur

Meld u aan op www.annatommiemc.nl/evenementen of bel met 088 022 0600. Deelname is gratis. Wij ontvangen u graag bij Fysiotherapie KernGezond Lelystad.   https://annatommiemc.nl/evenementen/voorlichtingsavond-protheses-voor-de-heup-en-de-knie-in-samenwerking-met-kerngezond-21-mei-2019/ 

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x