Revacare | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Revacare Revalidatie in Lelystad

Deskundige en intensieve begeleiding door een revalidatiearts, geen wachttijden, mogelijkheden om snel radiodiagnostisch onderzoek aan te vragen zoals rontgenfoto's, CT-scan, MRI-scan en botscans; slechts enkele voordelen die Revacare u biedt. Door onze nauwe samenwerking vanuit onze locaties met omliggende ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzekeringsartsen en bedrijfsartsen bieden wij u toegankelijke en effectieve medisch-specialistische zorg..

Voor wie?

Revacare biedt zorg aan bij iedereen die last heeft van chronische klachten van het bewegingsapparaat. Dit soort klachten, die vaak al zeer geruime tijd aanwezig zijn en ondanks eerdere medische en paramedische behandelingen niet zijn verbeterd, hebben voor u vaak grote negatieve gevolgen voor het dagelijks en professioneel functioneren. Dankzij een intensieve multidisclipinaire behandeling in onze behandelcentra worden alle factoren die bijdragen aan uw klachten professioneel aangepakt.

Welke klachten?

  • Klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug-, nek-, schouder-, heup en knieklachten.
  • Chronische klachten bij reuma, de ziekte van Bechterew, chronische artritis, osteoporose, whiplashsyndroom, rsi/cane, fibromyalgie. Neurologische problemen, zoals problemen na een hersenbloeding of infarct.
  • Klachten bij parkinson, ruggenmergaandoeningen of aandoening van de lange zenuwbanen.

Onderzoek en mogelijkheden

In de vestigingen van Revacare is er de mogelijkheid voor diagnostiek met echo-onderzoek, EMG-onderzoek en onderzoek en behandeling met de SpineLiner (klik hier voor meer informatie over de SpineLiner) . Verder heeft Revacare afspraken met omliggende ziekenhuizen voor aanvullende labdiagnostiek en radiodiagnostiek zoals röntgenfoto's, CT-scans en MRI-scans. Ook hiervoor zijn er afspraken gemaakt, zodat lange wachttijden u hiervoor worden bespaard. Verder is er in de vestigingen van Revacare de mogelijkheid voor invasieve pijnbehandeling onder echogeleide. Ook kunnen er hulpmiddelen aangementen worden zoals braces en schoenaanpassingen en wordt u tijdens de behandeling waar mogelijk ook getraind met deze hulpmiddelen. Eenmaal per week is er een vast spreekuur van de revalidatietechnicus. Ook is het mogelijk om een evaluatie uit te voeren van noodzakelijke aanpassingen en voorzieningen in de woonomgeving en wordt u begeleid in de aanvraag van deze aanpassingen en voorzieningen.Lees meer

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x