Fysiotherapie Online

Fysiotherapie online  

 Vanwege de aangescherpte maatregelen die de overheid gisteren heeft opgelegd kunnen wij alleen nog patiënten in de praktijk zien die onze strikt noodzakelijke zorg nodig hebben. Dat is erg jammer, maar geen probleem. Wij zijn er inmiddels volledig op toegerust om jou middels video- en telefonisch consult van adviezen en behandelplannen te blijven voorzien. Ook als je een eerste afspraak wilt maken. Tijdens dit consult bepalen we ook de noodzakelijkheid om naar de praktijk te komen voor behandeling. Dus heb je klachten bij het bewegen? Blijf er niet mee zitten, neem laagdrempelig contact met ons op met vragen over en klachten bij het bewegen. 

 

Voor wie?

Iedereen met klachten bij het bewegen of vragen over bewegen kan laagdrempelig contact opnemen met KernGezond. De online fysiotherapeut zal telefonisch of via videobellen jouw klachten bespreken en de nodige adviezen en oefeningen met jou doornemen.  Alleen als het strikt noodzakelijk is wordt een behandeling in de praktijk gepland.

 

Hoe werkt het?  

Een online afspraak met de fysiotherapeut maken is heel eenvoudig. Je kunt direct contact opnemen met onze baliemedewerkers via 0320-220145 of je vult het onderstaande formulier direct online in. Onze medewerkers plannen je dan meteen in voor een telefonisch- of videoconsult met de fysiotherapeut. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak en op het afgesproken tijdstip belt de fysiotherapeut van KernGezond jou op het doorgegeven telefoonnummer.  

 

Vergoeding

De zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goed gekeurd. Dat betekent dat vergoedingen lopen zoals je gewend bent.            

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x