Team KernGezond

Maak kennis met het team van KernGezond.

  •  

Jeroen Morssink

Directeur / Fysiotherapeut / MSc Manueeltherapeut / Aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Fascinerend, boeiend, altijd anders en met humor. Zomaar een paar kreten die ik aan mijn vak als fysiotherapeut en praktijkeigenaar kan toekennen. Daarnaast heb ik een vriendin en 2 kinderen die mij veel energie geven. De energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met hardlopen, fietsen en sinds kort ook golf.

 

Chris Bruijn

Directeur / Fysiotherapeut / Leiderschapstrainer / Echografie / Dry Needling / schouderrevalidatie

Mensen helpen bij herstel van blessures of een bijdrage leveren aan het realiseren van hun doelstellingen dat is wat ons vak fysiotherapie zo mooi maakt. Daarnaast ben ik getrouwd en heb 3 kinderen die mij veel energie geven. Die energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met waterpolo en sinds kort ook met golf.

Kitty Veen

Kitty Veen-Roeken

Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut / ZwangerFit® docent

Sinds ik in 1983 als fysiotherapeute ben gestart, is er veel veranderd. Door de specialisaties binnen de fysiotherapie en het samen met de patiënt zoeken naar een passend behandeltraject is mijn werk in de afgelopen jaren nog leuker en boeiender geworden. Thuis heb ik een heerlijk gezin, man en drie volwassen kinderen met aanhang. Nu de kinderen de deur uit zijn genieten mijn man en ik weer volop van het samen maken van mooie reizen.

Tibor Corporaal

Fysiotherapeut / Dry Needling

Al van jongs af aan is sporten mijn passie, met waterpolo in het bijzonder. De passie voor sport kan ik kwijt in mijn functie van fysiotherapeut bij KernGezond. Je zal mij voornamelijk zien bij één van onze dependances bij de sportaccommodaties, zoals De Koploper, De Rietlanden en sv Lelystad ’67. Dit omdat ik veel affiniteit heb met sport en sporters. Maar ook niet-sporters behandel ik veel door onder andere gebruik te maken mijn specialisme Dry Needling.

Veronica

Veronica Dijkman Dulkes – van Dijk

Kwaliteitsmanager / HRM / Fysiotherapeut (niet praktiserend)

Met mensen bezig zijn, hun helpen en ondersteunen en dit alles in goede banen leiden is echt mijn passie! Na 6 jaar werken als fysiotherapeut ben ik het management ingegaan en daarmee kan ik iedereen van KernGezond gericht begeleiden op kwaliteitsmanagement- en op HRM gebied. Ons fijne team inspireert mij tot goed werk blijven doen voor en met mensen! In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn man en 3 jongens de natuur in; (berg) wandelingen, fietstochten en zwemmen doen wij graag samen. Verder vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen, film te kijken en uit eten te gaan.

Rutger Gerritsen

Rutger Gerritsen

Fysiotherapeut / MSc Manueeltherapeut / Echografie

Sinds 2007 werk ik bij KernGezond. Ik ben gestart met het geven van groepslessen en na mijn afstuderen als manueel therapeut in 2009 steeds meer de behandelkamer in gegaan. Ik vind het mooie aan dit vak dat je als therapeut nog de kans krijgt om echt aandacht aan mensen te besteden. Als manueeltherapeut is het voor mij de uitdaging om mensen snel van hun klachten af te helpen!

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / Fysiotherapeut / (Kinder)Manueeltherapeut / MSc Bekkenfysiotherapeut i.o.

Sinds juni 2009 ben ik werkzaam bij KernGezond als Fysio- en (Kinder)manueeltherapeut. Het is geweldig om in zo'n enthousiast team te mogen werken. Het begeleiden van mensen tijdens herstel is heel waardevol werk. De specialisatie van zuigelingen vind ik echt geweldig. Wat je voor die baby's/kinderen en zelfs hun ouders kunt betekenen is soms echt verbazingwekkend.

Simon Leijenaar

Fysiotherapeut / Oefentherapeut Cesar / Kinderoefentherapeut i.o.

Respect, openheid en kwaliteit vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is; klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen en een gezond bewegingsgedrag aan te leren. Mijn behandelmethodes zijn gericht op het voorkomen en verbeteren van klachten die bij kinderen en volwassen kunnen ontstaan, door ongunstige houding en beweging tijdens het dagelijkse leven. Heeft u hierbij hulp nodig dan zie ik u graag!.

Daan

Daan Kikkers

Fysiotherapeut / MSc Sportfysiotherapeut i.o.

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Het verbeteren van het lichaam vooral fysiek vind ik erg fascinerend. Geen lichaam is hetzelfde. Daardoor ben ik inmiddels gestart met de opleiding sportfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik zelf meerdere malen per week bezig ben met sport. 

Sigrid Kranenburg

Fysiotherapeut

Al vroeg ontwikkelde ik een interesse voor het menselijk lichaam en omdat ik altijd sportief bezig ben, leek fysiotherapie een goede match. Zo studeerde ik in 2015 af bij Thim van der Laan; Hogeschool voor Fysiotherapie. Sinds april 2016 ben ik met veel plezier aan het werk bij KernGezond in Zeist, waar ik vooral veel ouderen begeleid.

Iris

Iris Barten

Fysiotherapeut / MSc Sportfysiotherapeut

Als master Sportfysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met sport. Mijn passie ligt bij het revalideren van recreatieve en topsporters. Waarbij ik mijn focus richt op het zo functioneel mogelijk kunnen bewegen van het lichaam en van de sporter. Interessant vind ik het om de te zien hoe gewrichten effect op elkaar hebben en hoe je dit door doelgerichte en performance training kunt versterken en verbeteren.

Carina Rotteveel

Carina Rotteveel - van Eijkern

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Zodra je bij KernGezond binnenkomt kun je niet om me heen. Ik zit meestal bij de balie en je kunt mij alles vragen over het reilen en zeilen hier. De sfeer, de gezelligheid en de bekwaamheid van mijn collega's is fantastisch en dat merk je aan alles. Ik ben getrouwd met Ruud, we hebben 1 zoon Jesse en zitten 's zomers elk weekend heerlijk op de boot in Friesland.

Linda Wiersma

Linda Wiersma

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Sinds november 2013 werk ik bij KernGezond. Naast het werken bij KernGezond doe ik ook nog de boekhouding en administratie voor ons eigen bedrijf. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat het heel afwisselend is. Ik ben getrouwd met Jelle en samen hebben we twee zonen Justin en Robin. In onze vrije tijd houden we van kamperen, uiteten, en gaan we graag er op uit. Ook met mijn vriendinnen ben ik graag op pad.

Karlijn Vermond

Karlijn Vermond

Fysiotherapeut / MSc Manueel Therapeut / Dry Needling

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan o.a. medical taping en dry needling. Daarnaast ben ik in 2014 gestart met de master manueel therapie en in 2017 ben ik afgestuurd. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ben ik in mijn stadje Utrecht te vinden en reizen kun je nooit (ver) genoeg...

Lia Bruijn - Van de Kragt

Lia Bruijn - van de Kragt

Financieel medewerkster

Sinds maart 2008 ben ik werkzaam bij KernGezond in Lelystad. Ik houd me bezig met de financiën en de declaraties voor alle vestigingen. Ik ben getrouwd met Chris en we hebben drie zonen. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin, sport en ben ik trainster bij het waterpolo.

Patty van der Laan

Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut / Begeleider beweegprogramma Oncologie / Parkinsonpatienten

In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd heb ik ook de opleiding oedeemtherapie afgerond en mij meer verdiept binnen de oncologiefysiotherapie. Daarnaast houd ik mij ook bezig met algemeen fysiotherapie en parkinsonpatiënten. Mijn hobby's zijn wandelen, actieve vakanties en gezellig een hapje en en drankje doen met vrienden. 

Lisa Gstirner

Vestigingsmanager KernGezond Zeist / Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut

Voor mij is het enorm fascinerend om te zien hoe iedere patiënt op een andere manier met zijn klacht omgaat. Ik vind het een uitdaging om hier individueel op in te gaan. Dit kan ik binnen KernGezond, waar ik sinds 2015werkzaam ben, waarmaken. Ik houd van wintersport en ben graag buiten in de natuur.

Willeke

Willeke van der Neut- van Ballegoijen

Fysiotherapeut / MSc Bekkenfysiotherapeut / ZwangerFit® docente / NIMOC-therapeut

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Kerngezond Mijdrecht als bekkenfysiotherapeut. Een prachtige specialisatie. Door de diversiteit aan klachten, die vaak helaas nog in de taboesfeer zitten, is het een uitdagend en dankbaar vak. Ook de afwisseling met de Zwangerfit lessen is erg leuk. In mijn vrije tijd sport en lees ik graag en geniet ik erg van mijn 2 kinderen.  

Wilco

Wilco Hoogenboom

Fysiotherapeut / Sportbegeleiding Argon A1 / Sportmassage

Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam bij KernGezond, hier ben ik gestart met de medische begeleiding van de A1 van Argon. Daaromheen behandelde ik al wat blessures en vooral het sport specifieke gedeelte hiervan. Nadat ik stage heb gelopen in de praktijk, ben ik vanaf augustus 2016 ook in de praktijk aan het werk gegaan. Op dit moment behandel ik vooral voetbal-/sportblessures bij Argon en op de praktijk werk ik in de oefenzaal. In mijn vrije tijd sport ik graag en dan vooral voetballen vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast op zijn tijd een drankje en een portie gezelligheid ga ik ook niet uit de weg. 

José Degens-Schwarz

Vestigingsmanager KernGezond Mijdrecht / Fysiotherapeut / Bekkenfysiotherapeut / Oedeemtherapeut / ZwangerFit® docente / Begeleider Beweegprogramma Oncologie

 De persoonlijke interactie, samenwerking, uitdaging om te komen tot het beste resultaat waarbij zorg op maat centraal staat. Fysiotherapie: wat een prachtig vak!! Samen met echtgenoot Bob woonachtig in Mijdrecht. 2 volwassen zoons die inmiddels zijn uitgevlogen. Ik vind het heerlijk om een flinke wandeling te maken of samen met vrienden koffie drinken te, te eten of iets te ondernemen.

Maarten Nooteboom

Fysiotherapeut / beweegprogramma Diabetes

Na in 1985 te zijn begonnen als waarnemer ,heb ik 16 jaar in de vrijgevestigde praktijk gewerkt in de Alblasserwaard. Sinds september 2002 ben ik actief in Zeist.

Jessica Hettema

Jessica Hettema

Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / ZwangerFit® docente

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn master manueel therapie heb ik in 2014 behaald. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Kerngezond. Ik richt mij met name op rug en schouderklachten. In mijn vrije tijd doe ik aan sporten en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie. 

Ruth Frommélt

Fysiotherapeute

In onze praktijk zien we veel verschillende soorten patienten. Door het aangrenzende verzorgingshuis ook veel ouderen en juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik ben mensgericht, pragmatisch, sturend en bij voorkeur coachend om samen met de patient problemen op te lossen en handvaten te bieden om klachtenvrij te blijven. Verder geniet ik met mijn partner en kinderen en onze lieve pup ieke van het leven en alles wat daar bij hoort.

Lisa Bröckl

Fysiotherapeut / MSc Manueel Therapeut

Sinds april 2012 ben ik werkzaam binnen KernGezond. Mijn motto is om in samenspraak met de patiënt een zo effectief en efficiënt mogelijk behandelplan op te stellen, zodat men zo snel mogelijk van de klacht wordt afgeholpen. Ik vind het vak inspirerend door de wetenschappelijke literatuur, waardoor onderzoek en behandeling steeds beter kunnen worden ingezet bij de patiënt.

Pascal Gaertner

Pascal Schuurman

Receptie medewerkster Zeist / administratie

Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij KernGezond wat ik héél erg leuk vind. Ik hou van contact met mensen dus ik zit hier helemaal ‘op mijn plek’. Verder hou ik van lezen, winkelen, op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn dochter, vrienden en familie en van gezellig thuis zijn.

 

Josee van Helden

Josée van Helden

Fysiotherapeut / Psychosomatisch fysiotherapeut / Oedeemtherapeut

Wat mij fascineert in mijn specialisatie psychosomatiek is het uitgangspunt dat een lichaam niet zomaar klachten geeft. Het zoeken naar de ontstaansoorzaak is een boeiende speurtocht door de unieke levensgeschiedenis van de persoon voor mij. Het vinden en haalbaar maken van mogelijkheden om vitaliteit en levenslust te herwinnen is een proces waarvan ik geniet en me met hart en ziel inzet. Ik heb uiteenlopende interesses, van filosofie en kunst tot zingen en dansen. Ik kan er ideeën in opdoen die ik in mijn werk kan gebruiken of weer heerlijk met de beentjes op de grond komen en het plezier in bewegen ervaren.

Lieveke van den Elshout

Lieveke van den Elshout

Fysiotherapeut / Sportbegeleiding SVL

Aan het eind van mijn studie in 2017, heb ik mij kunnen aansluiten bij het leuke en gezellige team van KernGezond. Ik ben fysiotherapie gaan doen, omdat het menselijk lichaam mij boeide en ook de persoon die daarbij hoort. Daarnaast hou ik ervan om mensen te helpen. Fysiotherapie leek mij daarom de perfecte manier om deze punten te combineren. Ik vind alle doelgroepen leuk, maar mijn grootste affiniteit ligt bij de doelgroep sporters. Ik ben bij KernGezond gestart als verzorger van het 2e voetbalteam van SVL en ben zelf trainer-coach in het (wedstrijd) zwemmen. Mijn hobby’s zijn reizen, dagjes weggaan en series kijken.

Britt Nederstigt

Britt Nederstigt

Trainer / Fysio-assistent

Sinds 2016 ben ik aan het werk bij het leuke team van KernGezond. Ik ben als stagiair begonnen en daarna gebleven. Ik ben vooral veel te vinden in de zaal als trainer van de oefengroepen en in het zwembad bij de aquagym. Ook kan je me als het nodig is achter de balie verwachten. Zelf hou ik heel erg van sporten, ik voetbal graag en ben in de winter te vinden op de ski's. Ook doe ik graag aan surfen. Hebben jullie verder vragen kom gerust naar me toe, ik ben namelijk altijd in voor een gezellig praatje.

Jessica

Jessica Doornbos

Social Media

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij KernGezond. Na een sporters blessure was ik regelmatig te vinden in bij KernGezond Lelystad. Naast het sporten en revalideren, sprak ik met sommige werknemers over verschillende events. Ze zochten nog iemand die flyers en advertenties kon maken. Door mijn opleiding als Allround Stylist ben ik altijd bezig met design en vormgeven. En omdat ik zo blij was dat mijn blessure weg was, voelde dit als een kans dat ik wat terug kon doen voor KernGezond. Nu doe ik het met liefde en voelt het super om als visual artist deel uit te mogen maken van dit top team! 

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x