Zwangerschapscursus | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing

Plan vandaag nog uw afspraak

Zwangerschapscursus in Lelystad

ZwangerFit® is een eigentijdse zwangerschapscursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. De fysiotherapeuten die deze cursus geven zijn opgeleid om via het ZwangerFit® concept met jou te werken aan de conditie, behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit. Dit kan allerlei klachten voorkomen die een zwangerschap met zich mee kan brengen.

 

Maak een afspraak

ZwangerFit®

ZwangerFit® is de vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding. Jarenlange ervaring op het gebied van zwangerschapsgym wordt gecombineerd met de laatste kennis over bekkenpijn tijdens de zwangerschap en de kennis van de bekkenbodem (dis)functies. Daarbij wordt gebruik gemaakt van elementen vanuit de aerobic- en fitnesswereld.

 

Lees meerMaak een afspraak

 

Download zwangerfit intake formulier

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Door ZwangerFit voelde ik mij gesterkt en was ik snel weer mobiel na de bevalling"

C. Constandse, Client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x