Bekken

Bekken (buik) klachten

Bekken(buik)klachten zijn een breed begrip en kunnen meerdere invullingen hebben. Buikpijn, pijn in het bekken, krampen, lage rugpijn, zwaar/moe gevoel in het bekken zijn veel gehoorde termen binnen de bekkenfysiotherapie.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Wat is bekken (buik) klachten?

Bekken(buik)klachten zijn een breed begrip en kunnen meerdere invullingen hebben. Buikpijn, pijn in het bekken, krampen, lage rugpijn, zwaar/moe gevoel in het bekken zijn veel gehoorde termen binnen de bekkenfysiotherapie. Oorzaken kunnen heel divers zijn als een keizersnede, obstipatie, te gespannen/zwakke bekkenbodem, verzakkingen of de bevalling. De bekkenfysiotherapeut onderzoekt waar de knelpunten liggen en geeft adviezen en oefeningen om de klachten te verminderen.

Klachten bij bekken (buik)

  • Buikpijn
  • Pijn in het bekken
  • Krampen
  • Lage rugpijn
  • Zwaar/moe gevoel in het bekken

Behandeling bekken (buik) klachten

De bekkenfysiotherapeut onderzoekt waar de knelpunten liggen en geeft adviezen en oefeningen om de klachten te verminderen. Neem contact op met ons voor een intake.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie zit voor personen tot 18 jaar in het basispakket van de zorgverzekering. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Doe hierover navraag bij je verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met ons voor een intake.

onze medewerkers

Kunnen wij je
ergens mee helpen

devider

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sportbegeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Rutger Gerritsen

Fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / Echografie

Britt Nederstigt

Fysiotherapeut / trainer/ kinderfysiotherapeut i.o.

Juliam van de Veer

Vestigingsmanager KernGezond Sport / Personal Trainer/ Functioneel Houding Specialist / Pilates docent

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact