Knie

Achterste kruisband letsel

De achterste kruisband zit in het kniegewricht achter de voorste kruisband en zorgt ervoor dat het bovenbeen ten opzichte van het onderbeen naar voren verschuift.

Daarnaast voorkomt de achterste kruisband het overstrekken van de knie. De functie van deze kruisband is het remmen van de beweging naar achteren van het onderbeen ten opzichte van het bovenbeen.

De fysiotherapeuten bij KernGezond hebben veel ervaring met de behandeling en revalidatie van knieklachten zoals een achterste kruisband letsel.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

onze KernGezond medewerkers

Helpen je in beweging te
komen en te blijven

devider

Met ons deskundig team van ruim dertig fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, bekkentherapeuten en oefentherapeuten zijn wij dagelijks gemotiveerd op onze locaties in Lelystad, Mijdrecht en Zeist om mensen weer krachtig op hun benen te laten staan.

deviderBekijk hier alle medewerkers

Jeroen Morssink

Directeur / fysiotherapeut / MSc manueel therapeut / aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Mariska Doffer

Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / fysiotherapeut / (kinder)manueel therapeut / MSc bekkenfysiotherapeut

Marc Zeeman

Fysiotherapeut / McKenzie therapeut / Dry Needling / orthopedische knierevalidatie / acupuncturist / Crafta Basis

Iris Barten

Fysiotherapeut / MSc sportfysiotherapeut/ Physis specialist / schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact