Baas van Morgen, leerlingen die een dag lang meelopen met topmanagers

Veel kinderen stellen zichzelf de vraag: ‘Wat wil ik later worden?’ Het is een belangrijke vraag die vaak gepaard gaat met onzekerheid, twijfel en of je eerlijke kansen krijgt voor de toekomst. Zeker wanneer je woont in wijken met een sociaaleconomische achterstand. Om die reden is er de Baas van Morgen een initiatief van stichting JINC die leerlingen uit die wijken de kans biedt om een dag lang mee te lopen met topmanagers en leidinggevenden.

deviderTerug naar overzicht

Deze meeloopdag biedt jongeren een unieke kans om te proeven aan de wereld van werk en om inspiratie op te doen voor hun toekomstige carrièremogelijkheden. Tijdens deze meeloopdag krijgen leerlingen van de middelbare school de mogelijkheid om te leren van de ervaringen en kennis van de Baas van Vandaag. Zij zullen ervaren hoe het is om een verantwoordelijke rol te hebben binnen een bedrijf of organisatie. Dit kan hen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun toekomstige studie- en beroepskeuzes. De meeloopdag is een geweldige kans voor jongeren om in contact te komen met andere mensen in het bedrijfsleven en om te leren hoe zij hun eigen pad kunnen volgen naar succes.

Wie JINC steunt, helpt talloze jongeren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand aan een eerlijkere kans op de arbeidsmarkt. Dat is een prachtig doel, waar wij graag aan bijdragen. Daarom is op onze KernGezond-locatie in Lelystad Thijs de baas voor 1 dag. Hieronder lees je wat Thijs zijn ervaring is geweest.