KernGezond houdt succesvolle beweegchallenge op WereldKankerDag

Op 4 februari was het Wereld KankerDag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft. Kanker doet veel met je. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen. In beweging blijven is daarbij belangrijk.

deviderTerug naar overzicht

KernGezond houdt succesvolle beweegchallenge op WereldKankerDag

Op onze KernGezond-locatie in Mijdrecht hielden we daarom een beweegchallenge; De WereldKankerDag 10-minuten-beweeg-challenge. In deze challenge was het de uitdaging voor deelnemers om in te schatten hoeveel meter zij denken te kunnen fietsen, lopen of roeien in 10 minuten. Wie het dichtste bij het verwachte aantal meter komt won de challenge. Het ging niet om de meeste meters en wie het hardste sport, maar om wie het dichtste bij het geschatte aantal meters uitkomt. Iedereen mocht meedoen.

De Challenge in Mijdrecht ten behoeve van de WereldKankerDag 2023 was een groot succes! Maar liefst 115x is er deelgenomen. Voor iedere deelnemer was er een KernGezond appeltje, voor de eerste 3 (die het dichtst bij hun geschatte afstand zaten) was er een leuke attentie.