KernGezond in beweging voor het goede doel: Stichting No Guts No Glory

Wat hebben muziek en wandelen in de natuur met elkaar te maken? Het zijn beide factoren die helpen je lichaam en geest te ontspannen en stress te verminderen. Wanneer iemand met kanker geconfronteerd wordt heeft dit een grote impact op je leven. Goed voor jezelf zorgen is daardoor nog belangrijker. Naar muziek luisteren en wandelen ondersteunt je daarbij.

deviderTerug naar overzicht

Herfstwandeling KG Mijdrecht

Zaterdag 7 oktober heeft KernGezond Mijdrecht mede daarom een herfstwandeling georganiseerd. Met een gezellige groep waaronder onze KernGezond-collega’s José, Dorien, Patty, Michael en Jessica hebben wij een mooie route door de natuur in Wilnis en Vinkeveen gewandeld.

Onze wandelaars hebben gelopen voor het goede doel stichting No Guts No Glory. Een fantastische vrijwilligersorganisatie die bijzondere muzikale belevenissen en wensen mogelijk maakt voor mensen met kanker. Of het nu gaat om een concert meemaken, een huiskamerconcert of je eigen festival organiseren, het kan allemaal. Vanuit KernGezond hebben we met deze wandeling een bedrag van €250,- gedoneerd.

Wil je zelf ook een mooie donatie leveren, kijk snel op de website: https://www.stichtingngng.nl/ of scan de QR-code hieronder, zodat er nog veel meer mooie wensen waargemaakt mogen worden.

Team KernGezond