KernGezond Duo-marathon

Het is alweer even geleden, toen met een ferme boks een akkoord werd gesloten tussen Stichting De Ronde Venen Marathon en KernGezond, voor de sponsoring van de Duo-marathon. De KernGezond Duo-marathon is daarmee een onderdeel geworden van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon. Ook dit jaar doen een aantal KernGezond-collega’s weer mee.

deviderTerug naar overzicht

Onze KernGezond-collega Jose Degens, vestigingsmanager van KernGezond Mijdrecht vertelt: “Wij ondersteunen veel sportieve activiteiten. De slogan van onze fysiotherapiepraktijk is ‘KernGezond samen in beweging’ en dat past natuurlijk heel goed bij de Duo-marathon!”  Voorzitter Jos van Wijk van de stichting bevestigt dat bij de KernGezond Duo-marathon het totale marathon parkoers wordt afgelegd door twee sporters die om beurten lopen en meefietsen. Dat maakt dit onderdeel heel geschikt voor atleten voor wie de hele marathon nog te ver is of die nog te kampen hebben met de nasleep van een blessure.

En van blessurebehandelingen hebben ze bij KernGezond natuurlijk veel kennis! Directeur Jeroen Morssink: “Wij zien in onze praktijk dagelijks veel sporters die te veel en te snel willen. Wij behandelen de blessure en begeleiden de atleet bij het herstel. Regelmatig samen sporten is een belangrijke basis voor lichaam en geest”. Jos van Wijk: “We zijn erg blij met de sponsoring en de manier waarop KernGezond wil participeren.

Niet alleen sponsort KernGezond deze Duo-marathon, zowel collega Jessica, Chris en Jeroen lopen samen deze sportieve marathon. Daar zijn we uiteraard supertrots op!