KinderMudRun

Het sportiefste, leukste en gezelligste familie-uitje van het jaar in het Belevenissenbos (Lelystad). Alleen geschikt voor mensen die niet bang zijn om vies te worden en wel van een uitdaging houden. Overwin samen met je kinderen, vrienden, sportmaatjes en andere familieleden de meest spectaculaire hindernisbaan van Lelystad. KernGezond organiseert jaarlijks met een aantal andere bedrijven voor kinderen vanaf 6 jaar inclusief hun ouders (ooms, tantes, neven en nichten) deze obstaclerun.

deviderTerug naar overzicht

KinderMudRun Belevenissenbos

Sportief? Niet bang om vies te worden? Klaar voor een uitdaging in de modder? Dan ben jij hier op je plek: de KinderMudRun Belevenissenbos!

Een mudrun is een loop waarbij je via een uitgezet parcours diverse hindernissen neemt, stukken door het water gaat en door de modder kruipt. De mudrun is een evenement waar je de hele dag kan blijven. Voor of na het afleggen van het parcours kan je van alles in Het Belevenissenbos doen. Deelname is een dagje uit met de familie. Het is geen wedstrijd, plezier hebben staat voorop!

Op de hoogte blijven? Kijk dan op www.kindermudrun.nl of volg onze Facebook account KinderMudRun.