Nieuw bij KernGezond: Door beweegprogramma voor vrouwen in de overgang

In oktober starten we bij onze KernGezond-locatie in Mijdrecht met een nieuw pilottraject genaamd Door; speciaal voor vrouwen in de overgang. In dit 6 weeks-programma neemt onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeut en Door-fysio Tamara je mee “door” de overgang. ?

deviderTerug naar overzicht

DOOR de overgang KG Mijdrecht

Jaarlijks zijn er in Nederland ruim 1,5 miljoen vrouwen die te maken krijgen met de overgang en de daarbij behorende overgangsklachten. De overgang kan een complexe fase in je leven zijn, met verschillende fysieke en emotionele veranderingen. Dit kan de nodige verwarring veroorzaken, want je herkent je eigen lichaam niet meer. Je voelt je alles behalve jezelf. Ben je een vrouw en krijg je te maken met de uitdagingen van de overgang? Wij bij KernGezond zijn er om je hierbij te helpen. Dit doen we met onze allernieuwste trainingsprogramma: Door-training en coaching, speciaal voor vrouwen in de overgang.

 

Maar wie of wat is Door-training en Door-coaching?

Door is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die meer informatie willen over de overgang, vrouwen die er middenin zitten en vrouwen die er al doorheen zijn, maar misschien nog wel klachten ervaren. In een 6 weeks trainingsprogramma neemt onze bekkenfysiotherapeut Tamara je mee “door” de overgang. Tamara heeft recentelijk de opleiding Door-training en coaching succesvol afgerond is daarbij onze allereerste Door-fysio.

We gaan in dit beweegprogramma onder andere met fysieke trainingen met je aan de slag. Deze trainingen worden binnen en lekker buiten gegeven (mits het weer het toelaat uiteraard). Bij de Door-trainingen richten we ons onder andere op het bouwen van spierkracht, conditie en de soepelheid van je gewrichten. Ook krijg je veel achtergrondinformatie, checklists, tips & tricks over de overgang.

Meer informatie of aanmelden:

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of je alvast inschrijven? Ga dan naar ons beweegprogramma Door »