Beweegprogramma

Aquagym

AquaGym is een total body work-out in warm water onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop gericht is het gehele lichaam te versterken. Door het grote drijfvermogen van water, is het mogelijk om in het water te kunnen oefenen zonder schokbelasting. Hierdoor worden de gewrichten, de spieren en de wervelkolom ontlast. Met KernGezond ben je samen in beweging.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Wat is Aquagym

Door de uitwendige druk van het water die groter is dan de lucht worden bewegingen makkelijker. Dankzij de verschillende bewegingen worden alle spieren getraind, het hartritme gestimuleerd en de conditie neemt toe.  Iedere beweging op zich zorgt voor een masserend effect van het water op de spieren. Hoe sneller je probeert te bewegen in het water, hoe meer weerstand. Dit principe wordt gebruikt om de kracht te doseren.

Voor wie is Aquagym geschikt

AquaGym is goed voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. Wil je klachten verminderen of voorkomen? Of gewoon sterker, soepeler worden en je conditie verbeteren. Het is vooral op een leuke manier sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, om samen met een groep te bewegen in.

Neem dan deel aan AquaGym met een groepsles van 60 minuten die plaatsvindt in warm en ondiep water, onder begeleiding van een KernGezond fysiotherapeut. Hierdoor is het veilig en kunt je het maximale uit jouw training halen.

Waar wordt Aquagym gegeven

Het zwembad van KernGezond in de Koploper in Lelystad.

  • Maandag: 09.00 – 10.00 uur
  • Dinsdag: 13.30 – 14.30 uur
  • Donderdag: 13.30 – 14.30 uur
  • Vrijdag: 09.30 – 10.30 uur

Er is plek voor 10-14 personen per les.

Tarieven Aquagym

1x per week – €40,- p. maand
2x per week – €60,- p. maand

Losse les – €10,-

Proefles of inschrijven Aquagym

Wil je een proefles volgen of inschrijven voor AquaGym? Bel dan naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact