Beweegprogramma

Babymassage

Leer hoe je je baby kunt masseren met een babymassagecursus van KernGezond. Je probeert de draad weer op te pakken na de bevalling, terwijl je dag en nacht bezig bent met het verzorgen van je baby. Soms is dat best pittig. Jouw kind kan jou niet altijd duidelijk maken wat er aan de hand is wanneer het moet huilen: heeft je kleintje honger, heeft je baby pijn of is hij of zij gewoon moe? Ontdek wat jouw baby je zeggen wil en leer contact maken door middel van een babymassage. KernGezond word je samen!

 

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is de babymassagecursus

Voor alle dames of heren die een baby hebben en de lichaamstaal van hun baby willen leren begrijpen. De cursus is voor baby’s die tussen de 6 weken en 9 maanden oud zijn.

Wat is een babymassagecursus

Speciaal contact door babymassage
Natuurlijk ken jij je kind als geen ander. Al in de zwangerschap had je samen contact. Bijvoorbeeld wanneer jij je handen op je buik legde. En meteen na de bevalling reageerde je baby al op je stem. In de weken na de bevalling leer je elkaar steeds beter kennen. Lichaamstaal is de enige taal die je baby spreekt. En wat is er mooier dan te spreken in de taal van je kind ! De baby aanraken en voelen. Contact maken. Bijzondere aandacht voor elkaar. Een rustmoment in de dag. Masseren is meer dan aanraken alleen, het is huidcontact waar je beide een ontspannen gevoel door kunt ervaren. Babymassage is geen ingewikkelde techniek, het is een natuurlijke, traditionele kunst, eenvoudig en eeuwenoud.

Wat kun je verwachten

Tijdens drie bijeenkomsten van 1 uur leert u uw kind masseren volgens een bepaalde methode. Dit gebeurd in een groep met maximaal 6 a 7 baby’s en hun ouder(s) of verzorger(s).

Het effect van babymassagecursus

Een babymassage:

  • Kan rust en structuur bieden in een tijd die door ouders veelal als hectisch wordt ervaren.
  • Bevordert de borstvoeding.
  • Helpt tegen buikkrampen van de baby.
  • Heeft een rustgevend effect op huilbaby’s.
  • Helpt je omgaan met darmkrampjes.
  • Geeft je adviezen over voorkeurshoudingen bij huilen of het slapen van uw kind.

Babymassage lessen kunnen ook bij je thuis worden gegeven, we leren een babymassage te geven in je eigen omgeving op een door jou gekozen tijdstip. Zo kan zelfs al in de eerste kraamweek begonnen worden met babymassage.

Tarieven babymassagecursus

Bij een groepsles met ongeveer 6 a 7 personen zijn de kosten voor de totale cursus €49,95. Bij privélessen bij jouw thuis zijn de kosten €22,50 per half uur. (min 3 x 30 minuten).

Bij privélessen in het ziekenhuis zijn de kosten in overleg. Indien je al een cursus ZwangerFit volgt bij KernGezond krijg je een korting van 20% (kosten totale cursus €39.95).

Locatie en aanmelden babymassagecursus

De babymassage wordt doorgaans gegeven op onze KernGezond locatie in Lelystad gegeven. Inschrijven kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact