Beweegprogramma

KernGezond Challenge

De fysiotherapeut van KernGezond en de diëtist van Simpl. Food slaan de handen ineen om samen met jou aan een gezondere leefstijl te werken. De KernGezond Challenge is een combinatie van voeding en bewegen. Tijdens deze Challenge word je begeleid door jouw eigen KernGezond Challenge Team. Ga je deze Challenge aan? Met KernGezond ben je samen in beweging!

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is de KernGezond Challenge

Overgewicht pakken we samen aan met het KernGezond beweegprogramma: Challenge. Dit is een combinatie van voeding en bewegen. Je werkt 3 maanden intensief aan jouw gezondheid: je traint 2x per week onder begeleiding van de fysiotherapeut (met start-, tussen- en eindmeting van jouw algehele fitheid). De diëtist maakt een persoonlijk voedingsschema met of zonder Medieet maaltijdvervangers (met BIA-metingen van jouw lichaamssamenstelling). 

Eerste afspraak KernGezond Challenge

De eerste afspraak bestaat uit een intake bij de diëtiste en er wordt een challenge-test afgenomen door de fysiotherapeut. Aan de hand hiervan wordt voor jou een op maat gemaakt begeleidingsplan opgesteld. Omdat je vanaf de intake een aantal dagen een voedingsdagboek bijhoudt als vast onderdeel van het programma, kan er in combinatie met de intake en de test een persoonlijk plan gemaakt worden, helemaal op jou afgestemd! 

Vervolg KernGezond Challenge

Iedere twee weken wordt door de diëtiste een meting afgenomen, waarmee te zien is hoeveel spieren, vocht en vetmassa jouw lichaam heeft. Dit is een belangrijk onderdeel van het programma en stimuleert jou om vooral met het programma door te gaan. Ook de mentale ondersteuning van de diëtiste speelt hierin een grote rol. Vier weken na de start van het trainingsprogramma wordt er door de fysiotherapeut weer de challenge-test afgenomen. Dankzij deze test kan er gekeken worden of je vooruit bent gegaan en/of het plan voor jou bijgesteld moet worden. Het kan uiteraard weleens voorkomen dat door ziekte of welke oorzaak danook, de training erbij in is geschoten. Hier kan natuurlijk snel wat aan gedaan worden! Deze test wordt iedere vier weken afgenomen. 

 Aan het eind van de Challenge, de twaalfde week, ontvang je handige tips & adviezen om jouw behaalde resultaat ook in de toekomst te behouden en je nieuwe en gezondere leefstijl vol te houden! Wil je toch nog graag begeleid worden? Dat kan met het Challenge vervolg! 

Meedoen KernGezond Challenge

Neem geheel vrijblijvend contact op met jouw KernGezond-vestiging of vraag ernaar bij jouw fysiotherapeut. De keuze is helemaal aan jou!

Tarieven KernGezond Challenge

Wil je deelnemen aan de Challenge? Dan heb je keuze uit 4 pakketten. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid jouw Challenge wordt, welke keuze je ook maakt,  je kunt er zeker van zijn dan dat jouw KernGezond Challenge team klaar staat om jou te helpen je doelen te bereiken! 

  • Pakket 1: KernGezond Challenge (12 weken, €50,- p/m); 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting die via je zorgverzekering gedeclareerd worden), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico). Totaalprijs: €150,- voor 3 maanden.   
  • Pakket 2: KernGezond Challenge (12 weken, €80,- p/m); 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting die worden gefactureerd vanuit pakket 2), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico). Totaalprijs: €240,- voor 3 maanden.   
  • Pakket 3: KernGezond Challenge incl. Medieet maaltijdvervangers (12 weken, €143,33 p/m); 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting die via je zorgverzekering gedeclareerd worden), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico), Medieet maaltijdvervangers (1x start en 11x basis). Totaalprijs van €430,- voor 3 maanden. 
  • Pakket 4: KernGezond Challenge incl. Medieet maaltijdvervangers (12 weken, €173,33 p/m); 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting die worden gefactureerd vanuit pakket 4), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico), Medieet maaltijdvervangers (1x start en 11x basis).  Totaalprijs: €520,- voor 3 maanden.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact