Beweegprogramma

COPD Behandelplan

COPD is een ziekte van de longen waarbij je longen zijn beschadigd. Vaak heb je moeite met ademen en krijg je minder zuurstof binnen. Hierdoor kunnen normale dingen doen zoals boodschappen, aankleden en bewegen lastig zijn. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn heel belangrijk bij COPD. Onze fysiotherapeuten helpen je met een beweegprogramma. Met KernGezond ben je samen in beweging!

 

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie COPD Behandelplan

Mensen met longziekte COPD die last hebben van klachten als hoesten, slijm, benauwd of moe zijn kunnen hiervoor bij KernGezond terecht. De afkorting COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease (Chronische Obstructieve Long Ziekte).

Eerste afspraak COPD Behandelplan

De eerste afspraak bestaat uit een intake bij COPD specialist. Aan de hand hiervan wordt voor jou een op maat gemaakt begeleidingsplan opgesteld.  

Vervolg COPD Behandelplan

Onze COPD specialist stelt een uitgebreid behandelplan voor je op dat je helpt om fitter te worden en minder last te hebben van klachten als vermoeidheid en kortademigheid.

Starten met COPD Beweegprogramma

Neem geheel vrijblijvend contact op met jouw KernGezond-vestiging of vraag ernaar bij jouw fysiotherapeut. De keuze is helemaal aan jou!

Tarieven COPD Behandelplan

De kosten zijn afhankelijk van je aanvullende verzekering. 

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact