Beweegprogramma KernGezond Lelystad

Kids FysioFitness

Voor kinderen met overgewicht die behoefte hebben aan sport- of bewegingsbegeleiding is er bij KernGezond een speciaal behandelprogramma te volgen. Onze fysiotherapeuten zijn hierin gespecialiseerd en werken tijdens dit traject samen met de diëtisten van Simpl. Food. Bij KernGezond kan er onder begeleiding van een fysiotherapeut getraind worden om vol zelfvertrouwen te kunnen starten bij een sportclub naar keuze. Met KernGezond ben je samen in beweging.

Kids FysioFitness wordt op onze KernGezond-locatie in Lelystad gegeven. Er start een nieuwe groep op maandag 6 mei, waardoor er nog plek is voor 6 kinderen. Aanmelden kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is Kids FysioFitness

Voor kinderen vanaf 8 jaar die nog wat extra aandacht kunnen gebruiken op het gebied van houding, kracht, motoriek en conditie in combinatie met gewichtsvermindering. 

Dit beweegprogramma is ook bedoeld voor kinderen die hun behandeling bij de (kinder)fysiotherapeut hebben afgerond, maar nog extra training kunnen gebruiken om te kunnen doorstromen naar een sportclub. 

Hoe werkt Kids FysioFitness

KernGezond kan jouw kind op deskundige wijze voorbereiden op de sport die hij of zij leuk vindt. De trainingen worden door de fysiotherapeut hierop afgestemd. Weet jouw kind nog niet welke sport het wil gaan doen? De fysiotherapeut denkt mee welke sport het meest geschikt is.  

Kids FysioFitness in het kort:

  • Het abonnement is bedoeld voor kinderen die extra aandacht kunnen gebruiken op het gebied van houding, kracht, motoriek en conditie in combinatie met gewichtsvermindering.
  • Voor het abonnement 1x in de week zijn de trainingen op vrijdagmiddag.
  • Voor het abonnement 2x in de week zijn de trainingen op dinsdag en donderdag.
  • Dit beweegprogramma is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Het beweegprogramma is doorlopend.

Tarieven en inschrijven Kids FysioFitness

Tarieven

  • Het abonnement 1x per week €18,95 p/mnd.
  • Het abonnement 2x in de week €29,95 p/mnd.

De vergoeding van de kosten hiervan zijn afhankelijk van de indicatie waarvoor een kind dit FysioFitness programma volgt. Heeft je kind bijvoorbeeld fysieke klachten en kunnen ze hiervoor fysiotherapie krijgen dan wordt het mogelijk vergoed (stem dit af met je zorgverzekeraar). Kies je voor je kind een abonnement om te sporten onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut dan wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kids FysioFitness wordt op onze KernGezond-locatie in Lelystad gegeven. Aanmelden kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact