Beweegprogramma KernGezond Lelystad

Warm Water Therapie

Warm Water Therapie is lekker bewegen in warm water (locatie De Koploper in Lelystad) onder begeleiding van een fysiotherapeut. Door het grote drijfvermogen van water, is het mogelijk om in het water te kunnen oefenen zonder al te veel belasting van je lijf. Hierdoor worden de gewrichten, de spieren en de wervelkolom ontlast. Met KernGezond ben je samen in beweging.

Warm Water Therapie wordt op onze KernGezond-locatie in Lelystad gegeven. Aanmelden kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is Warm Water Therapie geschikt

Warm Water Therapie (WWT) is goed voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken, maar waarvoor reguliere fitness lichamelijk niet goed meer kan. Wil je wel soepeler worden en je conditie verbeteren? Dan is WWT vooral een leuke manier om in beweging te blijven onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Naast een KernGezond-fysiotherapeut zijn er altijd vrijwilligers aanwezig die je kunnen helpen waar nodig. Dat kan in het water en langs de kant. Er is ook een tillift aanwezig die het mogelijk maakt om personen in en uit het water te tillen.

Locatie, tijden, tarieven en aanmelden

De Warm Water Therapie wordt gegeven in het zwembad van KernGezond in de Koploper in Lelystad.

Tijden

  • Dinsdag: 10.00 – 11.00 uur
  • Dinsdag: 11.00 – 12.00 uur
  • Dinsdag: 12.00 – 13.00 uur

Neem deel aan Warm Water Therapie met een groepsles van 60 minuten die plaatsvindt in warm en ondiep water, onder begeleiding van een KernGezond-fysiotherapeut. Hierdoor is het veilig en kun je het maximale uit jouw training halen. Er is plek voor 10-25 personen per les.

Kosten

1x per week – €25,- p. maand.

Proefles of inschrijven Warm Water Therapie

Wil je een gratis proefles volgen of inschrijven voor Warm Water Therapie in Lelystad? Bel dan naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

Voorbeeld Warm Water Therapie

Ben je benieuwd hoe een les WWT eruit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje. Wil je een gratis proefles volgen of inschrijven voor Warm Water Therapie? Bel dan naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact