Beweegprogramma

Goldensports

KernGezond is in samenwerking met Sportbedrijf Lelystad actief betrokken bij het beweegprogramma GoldenSports om de gezondheid van 55-plussers in Lelystad te verbeteren. We brengen 55-plussers op een leuke manier in beweging én met elkaar in contact. KernGezond word je samen!

 

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is GoldenSports geschikt

Elke dinsdag is er een training speciaal gericht op 55-plussers. De training is erop gericht om coördinatie, spierkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Meedoen aan deze trainingen brengt een heleboel gezondheidsvoordelen met zich mee. Voldoende bewegen verlaagt bijvoorbeeld de kans op: ziek worden, chronische ziektes, complicaties bij ziektes en depressies. Het verbetert je vitaliteit, zelfredzaamheid en geluksgevoel. Genoeg redenen dus om mee te doen. En het is ook nog eens heel gezellig, want na elke training wordt er gezamenlijk een kopje koffie gedronken en is er ruimte voor een gesprekje. 

Meedoen met GoldenSports

De trainingen vinden elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur plaats op het kunstgrasveld van VV Unicum (Schouw 54-01) onder begeleiding van een KernGezond professional. Na de training drinken we samen nog even een kopje koffie. Aanmelden is niet verplicht en kan bij Mitchell Tollenaar per e-mail m.tollenaar@sportbedrijf.nl of telefonisch via nummer 06 12 59 07 33. Meer informatie op: www.sportbedrijf.nl/goldensports. 

Tarieven GoldenSports

De kosten voor deelname bedragen 3 euro per les. Je kunt ook kiezen voor een 11-rittenkaart voor 30 euro.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact