Beweegprogramma KernGezond Lelystad

GoldenSports

KernGezond is in samenwerking met Sportbedrijf Lelystad actief betrokken bij het beweegprogramma GoldenSports om de gezondheid van 55-plussers in Lelystad te verbeteren. We brengen 55-plussers op een leuke manier in beweging én met elkaar in contact. Genoeg redenen dus om gezellig mee te doen!

GoldenSports wordt op onze KernGezond-locatie in Lelystad gegeven. Aanmelden kan door te bellen naar KernGezond op nummer 0320 220 145 of mail naar info@kerngezond.eu.

 

deviderTerug naar overzicht

UITLEG

Meer informatie
over dit onderwerp

devider

Voor wie is GoldenSports geschikt

Bewegen is goed, meer bewegen is beter. Volgens de beweegrichtlijnen is het advies zelfs om 150 minuten per week aan matig tot intensieve beweging te doen. Voldoende beweging verlaagt onder andere de kans op chronische ziektes, hart- en vaataandoeningen en complicaties bij ziektes. Meedoen aan de buitentrainingen van GoldenSports draagt bij aan een gezonde weerstand.

Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer. De training heeft als doel om coördinatie, spierkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. GoldenSports zorgt voor een betere vitaliteit, zelfredzaamheid en geluksgevoel. Na afloop is er gelegenheid om samen een kop koffie te drinken. Genoeg redenen dus om gezellig mee te doen!

Meedoen met GoldenSports

De trainingen vinden elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur plaats op de locatie het Leefpark ‘Bij de Ooievaar’ (Wijngaard 1a) en op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur op de locatie van Jeu de Boules Lelystad, Schouw 45-05 in Lelystad onder begeleiding van een KernGezond-professional.

Na de training drinken we samen nog even een kopje koffie. Aanmelden is niet verplicht, maar kan via 0320-220145 of mail naar: info@kerngezondfitness.nl.

Tarieven GoldenSports

De tarieven voor deelname bedragen €4,-per les. Je kunt ook kiezen voor een voordelige 11-rittenkaart van €40,-. Bij interesse van een stempelkaart, kan je deze aan de KernGezond-trainer vragen.

CONTACT

Wil je een
afspraak maken?

devider
Kerngezond Contact