KernGezond komt in beweging voor Wereld Kankerdag

Bij KernGezond begrijpen we de impact die de diagnose kanker met zich meebrengt. Je leven staat ineens volledig op zijn kop. Regelmatige blijven lichaamsbeweging kan bijdragen in je revalidatieproces. Daarom komen wij zelf letterlijk en figuurlijk in beweging tijdens Wereld Kankerdag.

deviderTerug naar overzicht

Het belang van blijven bewegen tijdens en na kanker - KernGezond

Wereld Kankerdag

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 2 mensen in Nederland op een zeker moment mee te maken krijgt. Op of rond die 4 februari doen veel zorginstanties mee om aandacht te vragen over dit onderwerp. Zo ook KernGezond. Want bewegen is meer dan alleen fysieke activiteit; het heeft ook impact op je welzijn. Vooral als we dat in de frisse buitenlucht kunnen doen.

Deelnemers hebben meegedaan met onze outdoor beweegsessies op donderdag 8 februari. Dit was onder begeleiding van de oncologische fysiotherapeuten van KernGezond in Mijdrecht op onze locatie in Wilnis. Meer weten over bewegen met een van onze oncologische fysiotherapeuten? Neem vandaag nog contact op met via mijdrecht@kerngezond.eu en doe ook mee!