Hoe het sporten mijn leven veranderde

Het persoonlijke verhaal van Fred. “Als 68-jarige met een drukke baan kwam ik in december 2020 hard ten val door Corona. Na maanden van gezondheidsproblemen en krachtverlies, begon ik in maart 2021 aan een intensieve revalidatietraining bij de fysiotherapeut. Hoewel ik hoopte mijn normale leven snel weer op te kunnen pakken na de trainingen, bleef ik gedurende de zomer van 2022 zwakker worden. Gelukkig ontdekte ik toen KernGezond, een fitness- en sportcentrum dat mijn leven voorgoed zou veranderen.”

deviderTerug naar overzicht

Persoonlijk verhaal Fred - KernGezond

De weg naar herstel

“Aanvankelijk was het niet makkelijk om mijn weg te vinden in de fitnesswereld van KernGezond. Als iemand die niet snel om hulp vraagt, leerde ik door te kijken naar anderen en mezelf uit te dagen. Langzaam maar zeker merkte ik dat mijn kracht terugkwam en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik begon zelfs regelmatig te zwemmen naast mijn fitnessroutine, wat uiteindelijk resulteerde in deelname aan de Amsterdam CitySwim in de zomer van 2023. Het plezier dat ik beleef aan mijn trainingen en zwemsessies motiveert me om mezelf steeds verder te pushen, met als doel mijn lichaam sterker en gezonder te maken.”

Een leven lang fit met KernGezond

“Hoewel ik nog veel meer zou kunnen vertellen over mijn reis naar herstel, is het belangrijkste voor mij dat ik me dankzij mijn trainingen bij KernGezond veel beter voel. Het vriendelijke en ondersteunende team heeft mij geholpen om op mijn eigen tempo en op mijn eigen manier mijn gezondheid te verbeteren. Ik hoop dan ook nog vele jaren te kunnen genieten van mijn workouts bij KernGezond, en zo mijn lichaam en geest gezond en fit te houden.”