Ontdek innerlijke rust op Wereld Mindfulness Dag!

Heb je ook zo genoten van de rust tijdens je vakantie en zou je dit vakantiegevoel langer willen vasthouden? Stap uit de hectiek van het dagelijkse leven en ontdek een oase van rust en balans op Wereld Mindfulness Dag, dinsdag 12 september. We nodigen je uit om (gratis) deel te nemen aan twee exclusieve mindfulness-sessies die je innerlijke kracht versterken, je geest verfrissen en je lichaam helpt in balans te komen. De sessies worden gegeven door onze yoga- en mindfulnesscoach Nadia, live vanuit Zuid-Afrika.

deviderTerug naar overzicht

?‍♀️ Sessie 1: Ochtend Harmonie (10:00 – 11:00)
Begin je dag met positieve energie en focus tijdens onze ochtendlijke mindfulness sessie. Laat al je stress en zorgen achter je terwijl onze ervaren mindfulness gids je meeneemt op een reis naar innerlijke kalmte. Leer ademhalingstechnieken die je helpen om in het moment te leven en je geest te bevrijden van afleidingen. Deze sessie zal je dag starten met een gevoel van balans en helderheid. LET OP: Inmiddels is op onze KernGezond-locatie nog plek voor 2 personen. Vol = vol. Je kunt hem nog wel vanuit je eigen huis volgen. Je ontvangt dan een link om in te loggen.

? Sessie 2: Avondontspanning (19:00 – 20:00)
Gun jezelf een moment om de drukte van de dag achter je te laten en te genieten van een avond van diepe ontspanning en herstel. Tijdens deze sessie zul je leren hoe je stress en spanning kunt loslaten, terwijl je je bewust wordt van het heden. Onze deskundige mindfulnesscoach Nadia zal je helpen om je geest te kalmeren en je lichaam te laten rusten, zodat je klaar bent om de volgende dag vol energie en focus te beginnen. LET OP: Inmiddels is op onze KernGezond-locatie nog plek voor 4 personen. Vol = vol. Je kunt hem nog wel vanuit je eigen huis volgen. Je ontvangt dan een link om in te loggen.

Wat zijn de voordelen van mindfulness?

Waarom deelnemen? Mindfulness is gezond omdat het je helpt om bewuster te leven, je mentale en emotionele welzijn te verbeteren en een positieve invloed kan hebben op je fysieke gezondheid. Mindfulness biedt je de volgende voordelen, waaronder:

Verminderde stressniveaus; door je bewust te maken van het huidige moment en het loslaten van zorgen over het verleden of de toekomst.
Verbeterde concentratie en je slaapkwaliteit; mindfulness kan helpen om piekergedachten te verminderen, wat resulteert in een verbeterde concentratie, betere slaapkwaliteit en herstel van je lijf.
Verhoogd gevoel van welzijn; door je bewustzijn te vergroten en je geest te kalmeren.
Beter beheer van emoties; door bewust te zijn van je eigen emoties en gedachten, kun je beter luisteren en empathie tonen, wat relaties kan versterken.
Versterkte innerlijke veerkracht; mindfulness kan je veerkracht vergroten, waardoor je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen in het leven.

Mis deze buitengewone kans niet om jezelf te trakteren op momenten van innerlijke rust en balans. Wereld Mindfulness Dag is het perfecte moment om jezelf toe te staan om te vertragen, op te laden en diep in contact te komen met je innerlijke kracht.

Meld je vandaag nog aan voor deze exclusieve mindfulness sessies op dinsdag 12 september en ervaar de magie van totale ontspanning. Bij inschrijving ontvang je een link die je toegang geeft tot onze digitale omgeving en maak je deel uit van onze mindfulness sessies gegeven door Nadia vanuit Zuid-Afrika. Een sessie duurt 45 minuten en kan je vanuit huis of op onze KernGezond-locatie in Lelystad (plek voor 14 mensen) live volgen.

Aanmelden KernGezond Mindfulness-sessie

Jouw reis naar innerlijke balans begint hier.