Ontspanning tijdens yoga: ervaar de magie van klankschalen

Ben je op zoek naar een diepere ontspanning tijdens de yogales? Ontdek de betoverende wereld van klankschalen voor diepe ontspanning tijdens yoga. Al eeuwenlang geworteld in het Tibetaans Boeddhisme, vinden deze rustgevende klanken hun weg naar hedendaagse ontspanningspraktijken. Laat je meevoeren op een reis naar innerlijke rust en balans. Zo ook bij KernGezond in Lelystad.

deviderTerug naar overzicht

Ontspanning tijdens yoga: ervaar de magie van klankschalen - KernGezond

Klankschalen: een oeroude harmonie

Klankschalen, die hun oorsprong vinden in Nepal, India en Tibet, zijn meer dan alleen instrumenten; ze zijn poorten naar innerlijke rust. Elke schaal bezit een uniek geluid, trillingen die resoneren met je lichaam. Van de diepe tonen die een aardse rust brengen tot de hogere klanken die energie doen ontwaken, klankschalen zijn veelzijdige metgezellen op het pad naar ontspanning.

Diepgaande ontspanning en bewustzijn

In een wereld waar afleiding altijd om de hoek loert, bieden klankschalen een toevluchtsoord van stilte. Tijdens mindfulness en meditatie laten ze je aandacht focussen, je gedachten loslaten en je bewustzijn verankeren in het moment. Laat je leiden door klank en beweging naar een staat van balans in lichaam en geest. Laat klankschalen je helpen bij een diepere ontspanning tijdens je yogasessies. Ontdek de harmonie die al eeuwenlang wordt gekoesterd en laat je meevoeren op een reis naar innerlijke rust.

Aanmelden en kosten

Ben je enthousiast? De les is op zaterdag 29 juni van 10:30 tot 11:30 uur. Aanmelden kan via onderstaand formulier, via een van onze fitnessmedewerkers en via onze KernGezond-app. Er is plek voor 12 personen. Heb je reeds een KernGezond Fitness & Yogalidmaatschap, dan valt deze sessie daarbinnen. Heb je nog geen yogalidmaatschap dan betaal je voor een losse les €11,00.