Succesvolle open dag KernGezond

KernGezond helpt jou op een verantwoorde manier in beweging te komen en te blijven. Wij beschikken over een grote open fitnessruimte met meer dan 70 kracht- en cardio-apparaten waar jij al jouw spiergroepen kunt trainen en aan je conditie kunt blijven werken. Alleen, samen met je sportmaatje of tijdens onze groepslessen. Bovendien hebben we onze eigen yogazaal en 4 squashbanen.

deviderTerug naar overzicht

Open dag - KernGezond Sport

Bij KernGezond draait alles om samenwerking, deskundigheid, impact en een goede sfeer. Wij geloven dat de kracht van samenwerking ons in staat stelt om de beste zorg te bieden. Onze deskundige teams zorgen voor effectieve en persoonlijke behandelingen. Door samen te werken, maken we een blijvende impact op het leven van onze cliënten. Maar hoe is het nou om groepslessen te volgen bij KernGezond?

Zaterdag 26 mei was het daarom zover. Belangstellenden konden kennismaken met onze sportlocatie bij KernGezond in Lelystad. Je kon deelnemen aan de proeflessen Small Group Trainingen, yoga en pilates. We hebben veel mooie en enthousiaste reacties ontvangen.

“Zondag, tijdens de open dag bij KernGezond heb ik veel plezier ervaren tijdens de groepslessen. Wat een inspirerende omgeving en behulpzame mensen!”

Deze lessen werden gegeven in een gezellige en ondersteunende omgeving, waar je kunt rekenen op professionele begeleiding. Samen met gelijkgestemde mensen in dezelfde leeftijdsgroep kon je werken aan je lichaam en geest. Naast de groepslessen waren er allerlei andere leuke activiteiten om er een bijzondere en enerverende dag van de maken. En dat is gelukt!

Benieuwd naar een impressie van die dag, bekijk dan onderstaande video-impressie van die dag.

credits 🎥: www.jafethfilms.nl