Win een jaar lang gratis sporten bij KernGezond

Bij KernGezond draait alles om SAMEN bewegen, gezondheid en plezier! We zijn er voor jou, en we willen je helpen jouw leven actiever en gezonder te maken. Daarom geven we je de kans om een jaar lang GRATIS te sporten bij KernGezond fitness. Dat is een een jaarlidmaatschap ter waarde van €239!

deviderTerug naar overzicht

Jaar lang gratis sporten - KernGezond

Waarom je mee wil doen

  • Bij KernGezond draait alles om een familiaire en gemoedelijke sfeer. We willen jou helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken en het plezier van sporten te ervaren. Daarom zijn er verschillende fitnessmedewerker aanwezig die je altijd uitleg kunnen geven over een oefening, die je kunnen helpen bij weegmomenten (gratis in te plannen voor leden) en waarmee je ook een sociaal praatje kunt maken.
  • Je ontvangt bij deze winactie bovendien een start-up sessie waarin we een trainingsschema maken en je alle oefeningen van je trainingsschema persoonlijk aan je uitleggen. Onwijs handig als je nog geen lid bij ons bent en nog niet weet hoe alle krachtapparaten werken.
  • Of je nu van fitness, squash of yoga houdt, we hebben alles wat je nodig hebt om je fit en gezond te voelen.

Bij KernGezond zetten we ons in voor een gezonder en actiever leven voor jou en jouw vrienden. En om dat te vieren, geven we twee gelukkige personen de kans om een heel jaar lang GRATIS* te sporten in onze toplocatie in Lelystad! En meedoen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zo kun je een jaar lang gratis sporten t.w.v. €239,- winnen

  • Kom samen 6x sporten (fitness) in de maand december, dat kan als je al lid bent bij ons of als je nu lid wordt.
  • Vertel ons in een reactie hieronder waarom jij een jaar lang gratis sporten bij KernGezond verdient.
*Deze actie is alleen geldig voor een fitnesslidmaatschap (t.w.v. €239,-), niet voor squash/yoga/pilates of zwemmen.