Winactie Fitheid Challenge KernGezond Mijdrecht

Droom je ervan om de beste versie van jezelf te worden? Grijp dan nu je kans en neem deel aan onze exclusieve winactie! Wij bieden jou de unieke mogelijkheid om een 3-maanden voeding- en beweegtraject te winnen, waarbij je wordt begeleid door een ervaren KernGezond fysiotherapeut/oefentherapeut en een deskundige diëtist. Dit is dé kans om jouw gezondheidsdoelen te verwezenlijken en een gezonde levensstijl te omarmen.

deviderTerug naar overzicht

Winactie KG Challenge Mijdrecht

Doe mee aan de Fitheid Challenge van KernGezond & Simpl. Food en maak kans op het Challenge pakket.
Wat kun je winnen:

  • 3 maanden lang 2 keer in de week sporten onder begeleiding van een KernGezond therapeut. Waarvan 1x per week HIIT (high intensity interval training), 1x per week kracht -en conditietraining op apparaten;
  • Het programma is op ieder niveau te volgen;
  • Een voor-, tussen- en eindmeting bij een KernGezond therapeut;
  • 3 consulten bij de diëtiste van Simpl. Food met o.a. een vet- en spiermassameting.

Om kans te maken op het Challenge-pakket is het de bedoeling dat je een week lang probeert om per dag minimaal 30 minuten te bewegen en 2 stuks fruit te eten. Dit hou je bij op een formulier die je kunt ophalen bij de balie van KernGezond Mijdrecht of mail naar mijdrecht@kerngezond.eu. En laat vooral weten waarom je het Challenge pakket wil winnen.

Uiterlijke inleverdatum: vrijdag 8 september 18:00  inleveren bij KernGezond Mijdrecht of via de mail: mijdrecht@kerngezond.eu).

Wil je meer weten over onze KernGezond Challenge in Mijdrecht? Lees er hier meer over »