KernGezond - samen in beweging

ACTIE: Kom kennismaken en sport gratis*

We weten dat het soms lastig kan zijn om de eerste stap te zetten. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een gratis dagpas of proefles aan te vragen. Of je nu geïnteresseerd bent in fitness, sqaush of in yoga en pilates. Met onze gratis sportpas of een yoga/pilatesles kun je op een laagdrempelige manier ervaren wat wij te bieden hebben. Vraag bij ons een gratis sportpas of een yoga/pilatesles aan. Zo komen wij samen in beweging.

 

Fitness, squash en onze yoga- en pilateslessen worden gegeven in een gezellige en ondersteunende omgeving, waar je kunt rekenen op professionele begeleiding. Samen met gelijkgestemde mensen kun je werken aan je kracht, conditie, lichaam en geest. KernGezond heeft een grote en open fitnessruimte in Lelystad met meer dan 70 cardio- en krachttoestellen waar jij in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer alle spieren kunt trainen. Daarnaast hebben we 4 squashbanen en een aparte yoga- en pilateszaal. Onze missie is simpel: Samen in beweging. En we willen jou graag uitnodigen om deel uit te maken van deze beweging. Onze leden profiteren bovendien van:

  • Gratis weegmomenten; ben je benieuwd wat voor resultaten je boekt en of je doelstelling in zicht komt? Plan dan een aantal weegmomenten bij ons in.
  • Gratis Smalle Group Trainingen; KernGezond organiseert voor haar leden vanaf januari gratis Small Group Training onder begeleiding van een van onze fitnessmedewerkers.
  • Gratis clinics; leer hoe je de perfecte deadlift- en/of squattechniek onder de knie kunt krijgen, of ga jij voor een buikspierenbingo?
  • Squashtoernooi; 2 keer per jaar organiseren we een dames- en een mannentoernooi.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag die gratis sportpas of een yoga/pilatesles aan bij KernGezond Lelystad (in de Koploper). Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier, ben jij verzekerd van een dagpas. Je kunt je daarna op elk gewenst moment de pas gebruiken om gratis bij ons te sporten.