KernGezond - samen in beweging

Ervaringen gezocht!

Bewegen is gezond, meer bewegen is zelfs beter. Om meer te bewegen in je dagelijks leven is op z’n minst voldoende motivatie nodig. Bij KernGezond streven we er niet alleen naar om onze leden te ondersteunen bij het bereiken van hun fitnessdoelen, maar ook om een omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw mening en ervaring zijn voor ons van onschatbare waarde. We nodigen je daarom van harte uit om jouw ervaringen met ons te delen. Door je ervaringen te delen, help je niet alleen anderen bij het nemen van een beslissing om lid te worden van onze sportlocatie, maar geef je ons ook waardevolle feedback* waarmee we onze diensten verder kunnen verbeteren. Jouw stem telt, en wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt.

Ervaringen

‘In totaal heb ik nu al zeven PT-sessies onder begeleiding van Joleni gevolgd. Ik ben hier heel enthousiast over. Zij doet de oefeningen voor, wat maakt dat ik niet bang hoef te zijn dat ik de oefening verkeerd doe. Zij laat mij op mijn gemak voelen en is in voor een grapje. Ik begin het sporten hierdoor echt leuk te vinden.’

De fitnesslocatie vond ik heel overzichtelijk en ruim. De sfeer om samen te trainen was heel prettig.’

‘Joleni is super gemotiveerd en heel enthousiast wat maakt dat zelfs de zwaardere oefeningen goed te doen zijn. Je wordt uitgedaagd en zij kijkt naar je persoonlijke situatie. Eens in de zoveel weken laat ik mij wegen en tussendoor hebben wij het ook veel over voeding. Naast dat ik word uitgedaagd leer ik ook veel over de fitnessapparatuur en de oefeningen. Al met al ben ik dus enorm tevreden.’

*Jouw ervaring wordt anoniem (of met initiaal) gebruikt op social media, op onze website en in onze nieuwsbrief.