KernGezond - samen in beweging

ZOMERACTIE: Fit de zomer door!

Terwijl de sportverenigingen hun zomerstop hebben, hoef jij niet stil te zitten. Grijp deze kans om je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen en het nieuwe seizoen vol energie te starten.

Met onze aantrekkelijke aanbieding is het eenvoudig om deze zomer fit te blijven. Onze fitnesscoaches staan klaar om je te begeleiden en te motiveren, zodat je jouw sportieve doelen kunt behalen. Of je nu een fanatieke sporter bent of net begint met je fitnessreis, bij KernGezond vind je alles wat je nodig hebt om in topvorm te blijven.

KernGezond (locatie Lelystad) brengt jou op een verantwoorde manier in beweging. Wij beschikken over een grote open fitnessruimte met meer dan 70 kracht- en cardio-apparaten waar jij al jouw spiergroepen kunt trainen en aan je conditie kunt blijven werken. Het is de ultieme kans om jezelf uit te dagen en lekker in beweging te blijven om fit de zomer door te komen.

Zomeractie*

  1. 3 maanden onbeperkt fitnessen voor maar €55,- (in plaats van €65,85)
  2. Je betaalt geen inschrijfgeld
  3. het lidmaatschap beëindigd automatisch na deze periode (je zit nergens aan vast)
  4. gratis deelname aan de Small Group Trainingen
  5. je lidmaatschap is persoonsgebonden
  6. sporten op een centrale sportlocatie in Lelystad; bij KernGezond in de Koploper (Badweg 21)
  7. gemoedelijke en persoonlijke sfeer

*Periode dat je deze zomeractie kunt bestellen: 01-06-2024 tot 31-07-2024. Vanaf het moment van aanschaf, gaan de 3 maanden in.

Bestel hier je zomerlidmaatschap ->